Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Anladım dostum ne demek istediğini. Ons altında aynı fikir deyim dostum.
Dolar bacağı sakat gözüküyor şuan.
Şuan millet direk gram TL bazında bakıyor olaya burada. Ondan mütevellit öyle yazdım bende.
İnşaallah insanlar bir nebzede olsa huzura kavuşur. Saygı sevgi ve dua ile kardeşim. Hayırlı gecelerin olsun inşaallah.
derviş1985 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Ons altında gecmiste 3.3 yıl düşmüş 6.3 yıl yükselmiş geçmişten incelendigi zaman yani yükseliş %66 çıkmış %33 düşmüş %33 düşüş tamamlanmış şimdi %66 yükseliş zamanı diye düşünüyorum yukselip geri cekilme duzetlmeleri olacak lakin bu yaziyi anlayacagini düşündüğüm icin yazdım siteye yoksa bu yaziyi yazmayi pek düşünmüyordum inşallah yanilmiyorumdur usd de riski halen devam ediyor ama ons altında bu durumu bekliyor umuyorum bol kazançlar dilerim kardesim
Altın_avcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Bende baktım dostum umarım öyle devam eder şuan taktik işliyor fakat piyasaya manipüle için sanal para girdi bu da oyuncuların başka yöne kayması oluyor destek direnç fazla dinlemiyor.
Altın tahmin edilmesi en zor emtia dır.. Ons artar dolar düşer dolar artar ons düşer ikisi çok nadir düşer çok nadir yükselir işin içine bir de parite girer v. s ama
Sonuç olarak dönüş yine altına olacaktır elbet. Ytd. Hayırlı geceler.
1BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Elinize sağlık derviş bey
iki calışma üst üstte denk geldim ikisinde de dönüş görünuyor umarım gerçekleşir de sayfanın neşesi yerine gelir
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()İnşallah öyle olur
0BeğenmedimŞikayet
muratçınar36 ()inşallah kardeş hep birlikte tersten kurtuluruz
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Önümüzdeki hafta öyle düşünüyorum kardeşim
muratçınar36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muratçınar36 ()yükseliş başlar mı Derviş kardeş