Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
Denzer ()380 den aldim gunden gune bende karimda eridi stopu kaca koymam lazim bilmedigimden gitti guzelim kari ha cikti cikacak bu oldu yardim edermisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum 465 ortalama ile altın var 60 bin zarar var burdan satıp ve tekrar burdan almak mı daha mantıklı yoksa beklemek mi
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim, şiir gibi, ders mahiyetinde olmuş. Zevk verdi bana. Şu andaki duruma göre aynen dediklerin geçerli. Haftaya durum netleşir diye düşünüyorum. Rabbim, emeklerini boşa çıkarmasın inşallah kardeşim. İyi geceler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Aslı_han için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aslı_han ()Grafiğe dikkatlice baktığında ben ne güzel çalışıyorum ikiz olarak diyor @hakan7038 hocam birde sen göz atar misin