Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()27.05 ve 26.40 lar olabilir .
geçmştede 26. ve 34 bandinda 3 sene kaldiğini sürekli yazdim . benzeri olabilir . @archiect. @Gram34
GokhaN_ist için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GokhaN_ist ()Ne kadar geri çekilme bekliyorsunuz Aynur hanım
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Merhabalar, gümüş ons olarak kaça karşılık gelir bu destekler?
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Merhaba 0.5ve 0318 gibi desteği rakamları kaç acaba? tsk.
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()ons gümüşte fibo 0.618 olan 27.76 geçemediği için geri çekilmeler olabilir teknik olarak . 0.5 ve ya 0.318 fibo desteginde kadar ve bu normaldir.
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()6,60 dan emir girdim gumus icin sizce haftaya gelirmi
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Yok mesela siz kac dusunuyorsunuz demek istedim hcm saglik olsun hcm
0BeğenmedimŞikayet
Uzakdogulu34 ()Pardon yanlış yere yazdım...
Ahyalandünya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hocam bu sorun beni asar alim yerini bilmiyorum al sata kimseye onerim yok
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Anlamadim kac kurtarir
Uzakdogulu34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzakdogulu34 ()Dolar kuruyla 30 ons bile kurtarmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Siz olsanız kaça emir verirsiniz hcm
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hocam spekülasyona bağlı hocam bir hareket olursa olabilir onun dışında imkansız görünüyor ( bu oynak piyasalarda hersey olabilir)
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Hocam 6 82 emrim vardı sizce salıya kadar gelirmi ödemem varda ondan sormak istedim
2BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Emeğine sağlık Aynur hocam
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eline sağlık Aynur Hocam sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Emeginize elinize saglık sn aynur1
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Teşekkürler elinize ve emeğinize
1BeğenmedimŞikayet
martinsen ()Emege saygı tskler