Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıgleee ()Güzel insan kendine çok iyi bak, işin rast gelsin
Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atadeniz ()@Blacksin bey, bugün 4.82 den OMG aldım. Grafik bilgim yok. Direncleri sizden öğrenebilir miyim.
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emreozen85 ()4.4 a çekilmez ama nerden girebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Oranin altinda kapanis yapmadikca rahat olun.
Emreozen85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emreozen85 ()Destek 4.4 mi ustam
0BeğenmedimŞikayet
Pelinnnn ()Teşekkürler hocam ufaktan yatırımları yaptım beklemedeyim
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()Allah'a emanetsin dostum, özletme kendini arasıra uğra
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Gel yine arada özletme kendini.
1BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Hocam kendine iyi bak. Yedirme kimseyi kendine. Bülent denen şahıs sanki çok biliyor. Uğraşma. Engelle gec. Ben bıraktım bu isleri. Sana da hoscakal demek istedim özellikle dostlar: @Elazıgleee @solo_atak @Nicotin @blkstallion ve bir çok kişi. Selametle
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Teşekkürler hocam dün gece senle almıstım,5.20 emir çalıştı
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()Ya gece 2ye kadar durdum, sabah gordum omg yı:) haklısın abi cok kacırdım
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Çok teşekkürler hocam, Allah razı olsun bu mübarek günde kazandırdınız
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():)) senin kacirdiklarinla osmangazi koprusunu iki defa yapılırdı
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()Baska paylas abi kacırdık bunu :(
0BeğenmedimŞikayet
$MaTRaX$ ()Sağolasın. Hepimize bol kazançlar. :))