Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0502 00:06:04
EUR 36.3314 00:06:04
USD 34.5713 00:06:04
ALTIN ONS $2626.9250 00:06:04

Grafiği gönderen: uzmn

⭐⭐uzmn ()
Gümüş
Saatlikte hayırlısı ile ichimoku bulut alt bandına 26.60 ile dayandık, hayırlısı

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

3BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Ben kendi adıma Kısa vade için (Saatlik, dört saatlik veya günlük) takip ve işlem yapmıyorum, yaptığım kısa vade li paylaşımlarımı sadece kısa vade işlem yapmak isteyen arkadaşlarımıza katkı sağlayabilir diye paylaşıyorum. Sabah paylaşmıştım Benim takip ettiğim haftalık grafik ve rakamlar profilim de var, lütfen uygun olduğunuz da göz atın fayda sağlayabilir. Bereketli kazançlar.

förrü için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

förrü ()

kardeşim dirençleri yazabilirmisin

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Ben kısa vadeli saatlik grafiği paylaştığımda bulut alt bandını yukarıya doğru kırmak için zorluyorduk, spek bozmaz ise şu an için saatlikte bulut içine girmiş durumdayız, hedef saatlikte bulut üst bandı diye düşünüyorum, tabi çok kısa vadeli saatlik işlem de durum bu. Bakalım bu hareketi dört saatliğe de taşıyabilir ise güzel olur, kısa işlemler de takip ediyorum.

förrü için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

förrü ()

26.600 üstünemi cıkmak herekir bulutn içine girmesi için

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Gerçek uzman görüşü en mantıklısı bu ustam bereketli kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

atesbey06 ()

Teşekkürler hocam

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim @atesbey06 arkadaşım, sürekli belirttiğim gibi sürekli ons altın ile ons gümüş üzerinde baskı kurulmaya çalışılıyor, bana göre bir noktadan sonra sert ons altından ayrışacağız. Bu konu ile ilgili dün paylaşmıştım bir gözümüzün de sağlıklı hareketler için Rasyo grafiğinde olması lazım. bereketli kazançlar.

atesbey06 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

usd bacağında Malum Mb aşağı çekip altlardan toplayarak usd rezervini artırmak peşinde, ons gümüş bacağında ise sabah paylaştığım haftalık grafikte ki rakamlarım takibimde olacak. Kendi adıma kısa vadeli işlemlere takılmadan sakin ve Sabırla beklemedeyim. Hayırlısı. Bereketli kazançlar.

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

atesbey06 ()

Emeğine sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim @Saka_Er, @Yawuz_trad arkadaşlar, sizlerin de ellerine sağlık, çok kısa vade olan saatlik grafikler yanıltabiliyor, bakalım dört saatlik te ne yapacak. bereketli kazançlar.

Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Maşallah ons hızlı bir geri dönüş yapıyor lakin dolar yine iş basında müsade etmiyor ustam

1BeğenmedimŞikayet

Saka_Er ()

Kardeş eline sağlık. Sağol, varol.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum