Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 06:32:02
EUR 35.9598 06:32:02
USD 34.5492 06:32:02
ALTIN ONS $2717.4500 06:32:02

Grafiği gönderen: uzmn

⭐⭐uzmn ()
Gümüş
Günaydın, hayırlı cumalar Gümüş Dostları: Haftalık kapanış günündeyiz, Haftalık grafikte durumumuz, bildiğiniz gibi Daha önceki haftalarda mor ile çizdiğim üçgen üzerine atmıştık, halen üçgen üzerinde 26.40 lar da fiyatlama devam ediyor. şimdilik Bu hafta başı yeşil ile işaretlediğim dikdörtgen içinde hareketlerimize devam ediyoruz. Teknik grafikten göre bildiğim kadarı ile indikatörlerden macd yukarıya dönüş sinyali üretmiş durumda, yukarıya kesmek üzere. srsi de aşırı alım bölgesine geçmeye çalışıyor. daha önce Dört hafta boyunca kırmaya çalıştığımız siyah ile işaretlediğim ve 28.2242 lerden geçen (Haftalık ilk direnç) yatay çizginin üzerinde haftalık kapanışın olması durumunda yukarıda belirttiğim indikatörlerin de katkısı ile önümüzde ki haftalar da yukarıya dirençlere doğru hareketlerimize devam ederiz, ancak spekler bizi buralarda dar band için de bir- iki hafta oyalamak isteyebilirler de, tekrar üçgen içine atmak isteyebilirler de, kısmen geri günlük desteklere kadar indirmek isteyebilirler de, Şu an için haftalık ta değerlendirme ve öngörüm bu, ben kendi adıma haftalık ta pozitif olduğumu belirtmek isterim. ben kendi adıma gümüşte sabırla beklemedeyim. İşlem karar ve takdiri sizlerin, bereketli kazançlar. Saygılar.

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Yawuz_trad ()

Sagolun hocam

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Aynen @Ravza_ arkadaşım, tabi bildiğiniz gibi maalesef bir de üstüne tüm dünya da covid salgını belası oluştu, halen de artarak devam ediyor ve bu süreçte parasal genişlemeler de tüm dünya ekonomilerin de artarak devam ediyor. Hakkımız da hayırlısı.

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Okudum hocam neden altın ons gümüş ons ve dolar tuttugunuzu anlatmışsınız. Dünyadaki olaylari ülkemizdeki durumları göz önünde bulundurarak birikimlerinizi korumak için bu şekilde yatırım yapmışsınız(

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim. @Ravza_ arkadaşım. Ben teşekkür ederim. Bereketli kazançlar.

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Teşekkür ederim hocam kişiselinizi okuycam

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Evet haklısınız sn. @Invincible_lion arkadaşım önemli bir veri biraz önce ki paylaşımımda da olası ekonomik veri ve açıklamaların olumlu- olumsuz olması durumuna göre tabi ki aşağı ve yukarı tepki hareketleri doğal. Tabi veriye bağlı ABD tarafında işlemler önemli olacaktır.

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Bu gün 16.30da onslar için çok önemli abd tarım dışı istihdam verisi var biliyorsunuz ustam ocak ayı -140k geldi bu ay iyi yani yeşil gelirse onslarda 20kurus veya 30 kuruş kademeli çekilme yaşanabilir şu an beklenti -50k yeşil yani böyle olursa akşam amerika açılımı büyük önem taşır diye düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ytd

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Ben yıllardır ons yatırımı (Altın- Gümüş) yapıyorum @Ravza_ arkadaşım, gram olarak bakmıyorum, takip etmiyorum, ons ile işlem yapmamın sebebi de usd olarak kazanç sağlayabilmek, arttırabilmek, bunun da nedenini profilimde kişisel görüş bölümünde geniş olarak açıklamıştım. Bereketli kazançlar.

3BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hocam doların durumuna göre tl olarak bakmak daha mantıklı değil mi? Dolar daha çok etkiliyor diye düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Ben Ons olarak takip ediyorum, gram gümüş bacağı Usd/Tl deki değişimler ile anlık değişebiliyor.
Gram gümüş için Formülümüzü tekrarlarsak: Ons/31.1 x Usd/Tl = Gram gümüş
Bereketli kazançlar.

Yawuz_trad için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yawuz_trad ()

Hayırlı cumalar hocam , 28.00- gr olarak 6.22' olarakmi tekabul ediyor..

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim @Gulkcr arkadaşım, sizin de emeklerinize sağlık. Teşekkürler.

Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Günaydın hayırlı cumalar hocam emeğinize sağlık.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum