Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Onursal'ın mizacı o şekilde. Bence alınganlık göstermeyin siz de. Sitenin en faydalı üyelerinden
nur33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Herkes fırçalayacak yer arıyor..
Sevindim yani sizin adınıza
Öylesine bir soru benimki
Neden bu kadar önemseyip celallendiniz
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mito88 ()Kuveyt 06 0484 gördü
hakan33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ne önemi var. Sattığım zaman size kazancı varsa eğer , sattım bir miktar. Arkadaşlar birilerinin satışı alışı ile iş yapmayalım. Bakın ben satış yeri hakkında hiç yazmak istemem, her alışın satışı farklı olur. Ama alış bölgelerini elden geldiğince yazmaya çalışırım.
nur33 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Siz sattınız mı yükselişte peki hocam
0BeğenmedimŞikayet
Başak32 ()Yani abi sunu anladım düşüremiyorlarsa çıkarmı acaba
0BeğenmedimŞikayet
karpir ()Onur hocam geçen ay ki en yüksek seviyeme göre Şu an 5.85 de bütün kar eriyor bi yerde ortalamayı Bu ay 5.85 e düşürmüş oldum ve Şu an bile normal maaşımı kazanmış sayılırım Bu ay. tam sınır 6.02 bende tabi kardan zarar 19000 nasıl eee rızkımız Bu kadar Yaradan isteseydi o 19bini de aldırırdı bana her halimize şükürler olsun
0BeğenmedimŞikayet
Tuana_ ()Hocam sabah 6.11 alışım. Var bu rakamdan bir alım daha yapimmi dahada yok ksa aşa kayar mı öngörünüzü söylerseniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
OptimumPro ()Süper abi :)
0BeğenmedimŞikayet
100_NUMARALI_ADAM ()ALLAH'ina kurban abim, adamın hasisin
0BeğenmedimŞikayet
neocihan ()ver coskuyu ver :)
12BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Dolar 7,3larda iken 5,85leri görmüş olan gümüş TL , dolar 7,08 leri görmesine rağmen 6 TL aşağısına bile düşmedi. Site rakamına değil bankanızdan alış rakamına bakın 6,05 aşağısına bile düşmedi. Bu kadar sert düşmüş altın ons ve dolar var iken gümüşü düşüremeyenler daha ne bekliyor düşürmek için. Yarım dolar bir artış yapsa o zaman 6,05 lerden almadık diyenler üzülmesin. Nasıl iyimi çoşku.
100_NUMARALI_ADAM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
100_NUMARALI_ADAM ()Ver coşkuyu abim, millet bunalımda