Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
ByEe ()Ben açıklayıcı anlattım
karan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Bana bir tane yorum göster birilerini yönlendirdiğime dair ya da alma dediğim. istifa edecem
ByEe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ByEe ()Oda iyi birşey.
Yanliz gerçekçi olmakta lazım ornegin bir kac günlüğüne düşmüş dolar ucuzsa ucuz demek de lazım milleti panik ettirmemek lazım.
Dahası insanlar yatirim yapmış bunuda bilip ah almamak lazım
1BeğenmedimŞikayet
karan ()Biz bu kadar tutturabiliyoruz, daha iyisini yap istifade edelim
2BeğenmedimŞikayet
karan ()6 85 ten sonra bir tepki yükselişi süreci olmalı. ytd
Dejavu35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
neco__ ()takibe aldım... brv olacak gibi...
0BeğenmedimŞikayet
Dejavu35 ()6.85 sonrası aşağıya kırma ihtimali yokmu sizce
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Alt yorumdaki grafikte eğer doğru sayım yaptıysak, 6 90 dan küçük bir tepki sonra tekrar 6 85 e doğru düşmeli. ytd
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Şimdilik çalışıyor
0BeğenmedimŞikayet
Problem ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Birebir örtüşmediğini yazdım söylediklerinizi de ekleyebiliriz, ben fiyat hareketlerinin benzer olabileceğini düşünüyorum. Piyasa bazen reel durumu fiyatlamaz
Donlaringo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Herkesin yatırım kararına saygımız vardır, paylaşım yaparken dikkat ediyorum mutlaka
0BeğenmedimŞikayet
Donlaringo ()Üstad jerşeyi 20018 e benzetiyorsun da ulkenin bulindugü durumu niye benzetmiyorsun. kasa boş ozaman doluydu zaten o yüzden tuttular dövizi simdi ise günu kurtarıyotlar
0BeğenmedimŞikayet
ByEe ()Anladım fazlasıyla tavside bulundum
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Evet,2018 e benziyor, biraz bakın. Fiyat, derinlik, zaman, birebir örtüşmez tabi
Problem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Okuduğunu anlamıyorsun herhalde hem yatırım tavsiyesi olmadığını hem de mutlaka çalışacak diye bir iddiam yok diyorum. grafik kime zarar ettirecek dolar zaten 7 ye gelmiş
0BeğenmedimŞikayet
Problem ()Hocam, daha önce böyle bir dönem yaşamışmiydiniz
0BeğenmedimŞikayet
ByEe ()Calismaz çalışmadığı halde milleti yaniltip zarar ettirir
0BeğenmedimŞikayet
karan ()illa çalışacak diye bir iddiamız yok. piyasanın bir saat sonrasını bile bilemiyoruz. fikir yürütüyoruz diyelim
0BeğenmedimŞikayet
ByEe ()Bu grafik çalışmaz
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Eyvallah kardeş, yorumların faydalı , izliyorum
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nik10 ()Dolarda durumlar pekte iç açıcı görünmüyor hocam, haftalık kapanışı 250 ema altında yapabilir, desteğe doğru gidebilir ytd.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kağıda grafiği görünce daha fazla emek harcadığınız görülüyor emeğinize sağlık