Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam gümüş onsta bu gün gördüklerimi az önce yazdım
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Selamunaleykum Akif hocam gümüş onsta bu durum devam mi yoksa iptal mi oldu Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sterlinde sadece sabretmek yeterli olur
eslem2707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam gerek ons altın olsun gerekse gümüş ons olsun halen kötü görünüyor
OMERG için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam zararına satış şimdiye kadar kimseye kesinlikle önermedim. sterlinde verdiğim hedefler geçerli o hedefler gelecek
eslem2707 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
eslem2707 ()S. a Akif hocam bu siterlin çok düşüyor. sizce destek neresi ne kadar düşme ihtimali var. çok zarardayım. çıksammı acaba beklememi önerirmisiniz. lütfen yardımcı olun. ben sizin düşüncenizi çok önemsiyorum. sorumluluk bana ait. hergün % 1 kayıp veriyor. nereye kadar.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
OMERG ()@Akif44 grafik hala gecerlimi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Malii ()Abi sırf senin görüşlerini okumak için giriyorum siteye. Size bir sey sormak isterim. Fikirleriniz önemli benim için. Gümüş alımı yapmama nedeniniz le borsaya girmeme nedeniniz aynı mı. Yani borsada işlem yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Bende çok hassasım bu konuda . Cvplarsanız çok sevinirim
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Tesekkurler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolasın. Aynen dediğin gibi tekrar olumsuza döndü ilerleyen saatlerde ne olacak göreceğiz hep birlikte
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Eline sağlık üstadım. Bir kaç saat önce saatlik grafiklerde gümüş bütün hareketli indikatörlerin üstündeydi ama günlük grafikte altındaydı. Şimdi saatlik grafiklerde de işler tersine döndü. Bu böyle devam ederse bir kaç saat sonra düşüş hızlanacak görünüyor bende de..
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolasın
NURCİ_55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Sagolasın hocam ... Bu saatte bile maşallah