Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
jetkid55 ()teşekkürler müsteri hizmetlerini bankaya yönlendiriyor bilgi için
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet uygulanıyor a- b- c- d- e(normal özel olmayan) belli mevduat sahibi olma şartı var bildiğim d sınıfı 250bin üzeri
jetkid55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
jetkid55 ()tfx de kişiye özel kur mu uygulanıyor.
özel kur uygulanma şartları neler
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet aynen öyle özel kur için şubeye gideceksiniz oda sağlam mevduat istiyorlar sınıf sınıf yazdığım gibi
gramcı35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gramcı35 ()Degilmiş musteri hizmetlerini aradim subeye gidip basvurmaliymisim. bu pandemide zorluk cikariyorlar malesef...
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Değil evet özel kur olup olmadığını nasıl anlarsınız gümüş arada 450 gibi bir yazı var o yazı atiyorum 360-240 gibi rakamlar olursa özel kurdur
0BeğenmedimŞikayet
gramcı35 ()Yok tfx te bana uygulanan kur özel kur mu degil mi? bunun bilgisini sormustum.
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Sizin sorunuzu doğrumu anladım kur alacağım fiyatlar ne diyemi soruyorsunuz onu yazdım sırası ile yoksa A sınıfında makas ne gibi onumu sordunuz
0BeğenmedimŞikayet
gramcı35 ()Tfx te özel kur olup olmadığına nereden bakıyoruz acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Dodo0707 ()Bende özel kur yok makas aralığı 366
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Bu özel kur değil E sınıfı normal kur