Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()@H_Mahmut arkadaşım benim beklentim alt yorumumda var. Haftalikta beklediğim (hareketin yukarıya haftalık devamı için) haftalık bölinger bandı olan 26.47 ve üzeri bir yerden kapanış, günlük kapanış şu an için bolinger üstü, bana göre pozitif.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim, ben teşekkür ederim, bereketli kazançlar.
Arslan_Bey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()İlgin için teşekkürler hocam
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
uzmn ()ABD tarafında 3 boynuzlu önemli bir veri, Alıntıdır: ''Tarım endüstrisi haricinde son ay içerisinde çalışan insanların sayısındaki değişiklikleri belirler. Yukarı yönde bir eğilim ülkenin para biriminde pozitif bir etkiye sahiptir. Bu rapor insan kaynakları koşullarına bağlı olarak ayın başında yayınlanır ve büyük sürprizler için duyarlı hale getirir. İş alanı açma, tüketim gibi insan kaynakları ile yüksek derecede ilişkilendirilmiş büyük bir GDP (Gayri safi yurt içi hasıla) bölümü oluşturan, ekonominin sağlığında önemli bir göstergedir. '' Tabi son zamanlarda ons'lar pek veri falan takmıyor, bazen iyi gelen veri sonucu satıyor kötü gelen veri de de alıyorlar. eksi beklentinin gerçekleşmesi tabi ki ons'ları pozitif etkiler diye düşünüyorum. Bereketli kazançlar.
Arslan_Bey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()TDI veri eksi 123 bekleniyor ABD de bunun etkisi ne olur hocam
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Hareket 01. şubat p. tesi sabaha doğru başladı ve 2 şubat piyasa kapanşına kadar da devam etti, o zaman dilimi içinde de sert ve seri yukarı ataklar ile de gap oluştu. Geçmiş zamana dilimine takılmamak lazım, gap kapanışını takip edip ileriye odaklanmak lazım. Bereketli kazançlar.
Ebu_furkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_furkan ()2subatta saat 02 de :) fazla zorluyorum kusura bakma
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Hafta sonu bazı forum ve internet sayfalarında gümüş ile ilgili yazılar yazılmaya başladıktan sonra p. tesi yani 1 şubat ta gece piyasaların açılması ile birlikte sert yukarı atakta oluştu gap,
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_furkan ()Ptesi gecesi de sanki gapli açmış dususlu. abi ben mi yanlış goruyorum şimdiden tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Pazartesi sabaha doğru ve p. tesi gün içi sert yukarı atak ile gap oluştu, çıktığı zirvesinden de geriye doğru gap'ı doldurma çalışması yapıyor, gap oluşumu (sert Ani fiyat yükselişi veya düşüşü) sonrası bu tarz hareketlerin olması yükselişin sağlıklı devamı için bilinen, olması gereken ve normal hareketler.
1BeğenmedimŞikayet
Ebu_furkan ()Abi mrb dun gapli mi açılış yapmış düşüş yönlü ? Yani düşüşün geleceğini şöylemis galiba
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @Zezeze, @EfsanEmrE arkadaşlar, sizin ve paylaşımları ile siteye katkı sağlamaya çalışan tüm arkadaşlarımızın da ellerine emeklerine sağlık. Teşekkürler.
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Aklınıza , emeğinize sağlık. Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
EfsanEmrE ()Emeğinize sağlık hocam teşekkürler :)