Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Istanbul___34 ()Grafik paylasimim olunca gun icinde giren ler icin tekrar yollayacagimi soylemistim. Bant a yururse fiyat L bolgesinde giris tp ve sl seviyelerimi verecegim ve burada da islem acacagim. Takip ederseniz beni grafik kacirmazsiniz, begenirseniz sevinirim. Bant a degil de asagi yonlu hareket devam ederse ona gore ayri calisma da yapacagim :)
1BeğenmedimŞikayet
Istanbul___34 ()Şu anda düşüş trendinde zaten. Tepelerden bariz şekilde çizgi çekebiliyorsak trend bu yönde demektir. Ülkenin haline göre böyle düşme trendi yakalaması ilginç ama dediğim gibi grafik söylüyor herşeyi, tahmincilik imkansız :) Bakıyorsun tarım ülkesinde ayçiçek yağı katlamış fiyatını almış başını gidiyor, pandemi yasaklarından ötürü esnaf batıyor vs vs. ama grafik 8,50 den buralara geldi ve herşey olabilir :)
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
amasyalı ()Bende sıfır bir arac var satcam ilgilenen olursa görüşelim
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Günaydın kardeşim hoşgeldin
amasyalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()20 üstüne atmadıkça işi yaş gibi kardeşim bence niyeti düşmek fakat mb ayakta tutuyor hayırlısı bakalım ytd
Istanbul___34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
amasyalı ()Hayırlı olur inşallah en güzeli senin olsun günaydın herkeze
1BeğenmedimŞikayet
Istanbul___34 ()Kanala göre strateji oluşturduk ve bu kanala er ya da geç gireceğiz peki düşüş trendi kuvvetle devam ederse ne yapacağız ? O zaman ona göre de çalışma yapıp paylaşımda bulunacağım. Sizlere çok basit olan ama senebaşı senesonu değerlerine ilişkin bir hesap göstermek istiyorum. 2020 başında usd yaklaşık 6 liraydı ve usdnin tüm sene boyunca enflasyona göre artış göstermesi muhtemeldir. Ülkemizdeki gerçek enflasyonu kabaca %20 alacak olursak 6x1,20= 7,25 olur. Biz gerçekten şu anda bu değere çok yakın yerlerdeyiz. Yani bu hesaba göre bu saatten sonra düşüş çok beklemiyorum ancak işlemlerimi grafik stratejime göre yaparım. Bunu sadece ek bilgi olarak paylaştığım kanala girme ihtimalimiz yakın zamanda yüksek diye belirtmek istedim.
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Nereden alıcaksınız?
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Ödeme yokta yazlık almam lazım
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Gün daralıyor derken ödemeniz mi var?
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Benim gün daralıyor son bir ay alım fırsatıda vermedi bekleye bekleye bir hal oldum bu gidişle girmeyeceğim tepki versede şu tersdeki parçayı satsam ama hiç umudum yok zararına satarım gibi
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Enflasyon rakamları açıklansın, bir de reform mu ne açıklanıcakmış sanki öyle duydum, artık belli olur gibime geliyor çok düştü.
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Günaydın iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle Tepkiyi hala bekliyormusun
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Günaydın, akşam erken yatmıştım :)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Ooo erkencisin kraliçe sendemi sabah namazına kalktın
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Geçen gün sormuştum cvp vermemiştiniz tekrar soruyorum, dolar düşerken de çıkarken de grafik mrafik dinlemez ise siz neye göre 6.80 ve 6.20 rakamını veriyorsunuz?
eko_prof için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Istanbul___34 ()Dolar benim grafiğimi dinleyecek ben ne dersem onu yapacak hiç demedim :) Grafikler strateji için şart
eko_prof için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
eko_prof ()niye üşenmeden grafiklerle ugraşıyonuz dolar yükselirkende düşerkende grafik mrafik dinlemez dolar önce 6800 sonrada 6200 öyle yada böyle gidecek nokta