Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0428 00:32:03
EUR 36.0502 00:32:03
USD 34.5492 00:32:03
ALTIN ONS $2709.5300 00:32:03

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Dolar

Arkadaşlar kama formasyonları ile dolar tl deki hedeflerimizde bir değişiklik yok 6.40 -6.50- 6.80 bekleyenlere bir şey söylemiyorum. neden biliyor musunuz? herkes herkesin fikrini açıkça bilsin

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun varolun

Maximus55 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Maximus55 ()

Bak kardeşim 40 yıldır bu alemdeyim yurt dışı bir çok ülke ile çalışıyorum benim kendimi ispatlama veya şak şak almaya ihtiyacım yok ben doğrunun yanındayım mantığım ile hareket ederim sen doğru söylersen doğruna doğru derim yanlış demem kimsenin kayığına binmeye ihtiyacım yok benim kayığım bilgim çok büyük bindiririm burda bazı dostlarıma faydam oluyorsa ne mutlu bana

RedStone için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah sağolun hocam

Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

Bazı arkadaşlarımız bu tarz sataşmalar yüzünden gelmek istemiyor burda nedense kimin ne alıp veremediği var bilmiyorum ama kur düşsede çıksa da hep sataşma ve kavga çıkarıyor birileri bazen değişik şeyler yapmaya zorluyorlar siz iyisini bilirsiniz

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Maximus55 ()

Akif kardeşim burayı boşlama bende Euro sterlin ağırlıklıyım aynı düşünceler dahilinde burada yazıyorum yazıktır günahtır çok kişinin yanlış yönelmesiyle kaybı oluyor

2BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam sizi tebrik ediyorum gerçekten dos doğru adamsınız

0BeğenmedimŞikayet

aVam ()

Dolar ''avam'' dır:)))

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Aynen hocam sterlin sayfasında devam edeceğim

Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

Bu konuda size kesinlikle katılıyorum hocam ben 2015 den beri takip ederim burayı ne kadar hakaret eden varsa genelde bu sayfada kendini gösteriyor nedense diğer sayfalarda nadir oluyor bu tarz şeyler

1BeğenmedimŞikayet

Kayserimanisa ()

Sterlin sayfasında cidden seviyeli bir sohbet ve paylaşım havası var. Siz yazın yeter ki

0BeğenmedimŞikayet

ufo_goren_masum_kovboy ()

grafiginizi cok yararli buldum. teskkrler saygilar. kimse muneccim degil ama bence buralardan riske girmeden parca alinabilir. ki almistim bugun :)

0BeğenmedimŞikayet

Nik10 ()

Siz onlara bakmayın hocam engelleyin gitsin grafik çalışmalarınız ders niteliğinde, her zaman birşeyler öğreniyoruz.
Bol kazançlar, iyi akşamlar..

0BeğenmedimŞikayet

ayhanix ()

Akif Hocam sizin dediğiniz grafikler işliyor takipteyim

0BeğenmedimŞikayet

Laylaylom ()

sen devam et Malatyalı kardeşim..
biz seni takdir ediyoruz..

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam yazacağım ama burada dolar sayfasında değil sterlin sayfasında yazacağım

1BeğenmedimŞikayet

Kayserimanisa ()

Lütfen yazmaya devam edin bizler için değerli bir arkadaşsınız.

0BeğenmedimŞikayet

_Barbaros_ ()

İşte aradığım moral. Eyvallah abi

8BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam ben dolar sayfasında yazma nedenim bu düşünce daha düşecek diyenler yüzünde zarına satış yaptırıp milleti kandırıyorlar kaç gündür ben bu grafikleri atıyom diye bana demediklerini bırakmadılar.

3BeğenmedimŞikayet

Kayserimanisa ()

Geçen yılda 4.50 bekliyorlardı Akif bey. Seneye de 7 beklerler. Bu bir gelenek haline geldi. Burada moralini bozup zararına satış yaptırdıkları acemilere yazık oluyor maalesef

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum