Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
semayt ()Ok, tşkler, artık öyle yapacağım, iyi geceler.
DolarZengini33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DolarZengini33 ()İyi ki sarmışsın bazen cesarerli olmak gerek şimd bekle 29-30 lar gelince direk dal
semayt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
semayt ()Tşk ederim, ben XRP aldım gün içinde %52 artmıştı, resmen uçurmuşlar gençler ama ben tanımadığım için XRP'i düşüş zamanına yakın almışım,5 dakikada ne olduğunu anlamadan çok hızlı düştü, satmasam zararım daha çok olacaktı.
0BeğenmedimŞikayet
DolarZengini33 ()B t k on aldım ben en sağlamı o düşsse bile anında çıkabiliyor bekle 29-30 lar beklenir geldiği an dal direk
Düşünce etiketlerim sizi
semayt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
semayt ()İyi geceler, bende sanal paralara geçtim ama hemen 1500tl zarar ettim , siz acaba hangi coinlerden alıyorsunuz, sağlam, güvenilir olan? Rica etsem yardımcı olabilir misiniz veya etiketleyebilir misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Nisre ()O da gormedi heralde. Belki guvendigi biri paylastiysa. Iste kim olursa olsun incelemek lazım. Bizim içinde geçerli. Hemen bakıp heyecan yapıp yukselecek mi kafasına girebiliyoruz :)
_HARZEMŞAH_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()bi kurtalamadık su 2020 den dıye nara atasım var :))) barı o yıldızı sakla dıcem oda mumkun degıl artık sılemezsınde hosuna gıttı dıye paylasmıssın bravo bolsa tbrk sana bıde tarıhı tutturabılseydın keşke :)))
0BeğenmedimŞikayet
DolarZengini33 ()Haklısın nasip
BabaKartal1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BabaKartal1903 ()Nasib meselesi kimi gümüşte nasibli kimiside sanalda bu piyasada sabır en önemlisi ben 6 dan aldığımı 6,45 den verdim 7 yi gördü ancak nasibim olanı aldım piyasada fırsatlar bitmez
0BeğenmedimŞikayet
Caca06 ()Bunlar 2020 tarihli dikkat etmedinizmi
0BeğenmedimŞikayet
_HARZEMŞAH_ ()Yıldızlı üye attıysa doğrudur :) Kopyala yapıştıra devam.
Nisre için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nisre ()2020 yi görmesem ayda yanlis ne zaman marta geldik :)
_HARZEMŞAH_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BloodyMary ()Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz kriptoda
0BeğenmedimŞikayet
DolarZengini33 ()Valla millete üzülüyorum ben çıktım geçen hafta sanal praya geçtim 4 aydır burda çektiğim acıyı 1.5 günde çıkardım orda
Ama inşallah herkes tersten çıkar ve 7 rakamları kalıcı olur
Millet 6 lardan çook sıkıldı
BabaKartal1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_HARZEMŞAH_ ()Gören biri çıktı sonunda :)
Nisre için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nisre ()2020 diyor mart diyor sanirim. Gecen senenin degilmi yanlışsam düzeltir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
BabaKartal1903 ()Aslında çok alım oldumu düşer karını alan balina derinlere dalar orada yeni avlarını bekler
0BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()Vadeli işlemler yazıyor
BloodyMary için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()Ne alımı oldugu belli olmayan bisey paylasmissin.
0BeğenmedimŞikayet
Androit ()Alım varsa düşüş niye
0BeğenmedimŞikayet
BloodyMary ()Tarih 2020
0BeğenmedimŞikayet
_HARZEMŞAH_ ()Nereden buldunuz bunu gülüyorum şuanda ?
0BeğenmedimŞikayet
DolarZengini33 ()Bu kadar alım varken düşmesi mantıksız deil mi?