Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()öyle dediğimiz için düşmüyor, düştüğü için öyle diyoruz. ytd
Tuttu_Fırlattı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karan ()Aynen kardeşim . diyelim yarın pazar kurulacak 10 ton elma gelmesi beklenirken 5 ton geldi, ya da 20 ton geldi, fiyat nasıl etkilenir?
Takipman için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Takipman ()Arz ve talep meselesinde size katılıyorum. Zaten bu grafikler ve uzmanlar hep karlı yatırımı bilseler hiç çalışmazlar. Kişi ekonomi konusunda ne kadar uzman olursa olsun burada yazılanlar tahminlerdir. Olumsuz yorumlara itibar sizleri zarar ettirir. Yatırım konusunda ya hissiyatına güveneceksin ya da alıp kar etmeyi bekleyeceksin. Zararkes yapmak da bir risktir bunu unutmamak lazım.
karan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Piyasa arz talep işidir , formasyonlar çoğu zaman çalışmaz. daha genel şeylere bakmak lazım
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
karan ()Kendi işine bak dostum, kimseye soracak halimiz yok
project için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Dönerse onu da söyleriz başkan
Tuttu_Fırlattı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_Potter ()Sn. Hocam size gab'ın fotoğrafını atabilir misiniz diye sormuştum
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Yav usta ısrarla fiyat düşen trendde asagiya dogru akar da akar diyin ısrarla yerin dibine gömücen bu dolari:))
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Rica ederim hocam
karambahtıkaram için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karambahtıkaram ()Teşekkür ederim, iyi geceler ve bol kazançlar diliyorum, saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben sterlini her zaman tercih eden biriyim
karambahtıkaram için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
project ()Dostum paylaşımlara saygı göstersek nasıl olur? Kendi grafiğini paylaşmayıp sürekli alıntı grafik paylaşan birisinin grafik paylaşan başka birisini formasyon üzerinden eleştirmesi de tuhaf olmuş sanki.
1BeğenmedimŞikayet
karambahtıkaram ()Sn@Akif44 bey; parite yapacak olsanız gbp yi mi , yoksa euro yu mu tercih ederdiniz, saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sayın hocam teknik her zaman çalışır obo tobo elmas hiçbiri boş değildir. yalnız teknikte anlayan herkes şunuda iyi bilir hiç bir formasyon yüzde yüz çalışmaz teknik sadece bize ışık olacak
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sizde sağolun hocam
Nik10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben bildiğimi yazıyorum gün gün ne olur bilemiyorum
VAİZ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karan ()Dolar için karan yorumu (4 gün önce)
Konu: #24937524 Grafik detay ve yorumları
Elmas, kama , obo, tobo boş işler.7 42 yi geçemeyen dolar var ortada. arz talepten fazla
https://altin.in/karan/3
0BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()teknıkte gordugum kadarı ıle dolarda sarkma sonlandı. sımdı 7.20 uzerıne attıgında yukselısler baslıyacak.
https://altin.in/tahsin_34_36
1BeğenmedimŞikayet
Nik10 ()Sağolun hocam..
0BeğenmedimŞikayet
nurikantaroglu6 ()Selamünaleyküm grafikten falan Anlamıyorum sizin gibi değerli birkaç Üstat var onları takip ederek bir şeyler yapmaya çalışıyorum yarısı ile altın yarısıyla sterlin aldım an itibariyle beklemeye geçtim
6BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam doların hareketleri kamanın içinde korkmaya gerek yok bu kama eninde sonunda yukarı kırılır
1BeğenmedimŞikayet
VAİZ ()Akif hocam, yarın ne olur dolar sizin kanaatiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Nik10 ()Hocam ne yapmalıyız 7.24, 250 günlük ema altında günlük kapanış yaptı. Nereye gider sizce?
İyi geceler..
0BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Buradan yönü neresi olacak