Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()bereketini gör üstad bizim kimsenin alıp sattığıyla bir derdimiz yok son zamanlar işin suyunu çıkardılar bende engelledim. Burada sıkıntı nedir anlamadım? görmek istemediğin şeyi engeller geçersin. iyi akşamlar
Saudi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Saudi ()Üstat evet yaptım vede aldım çokda güzel bi kârı var halada duruyor ooo bu burda bu koin dışı ne muhabbetler donuyordu bilirmisin o zamanlar takipdemiydin bilmiyorum demekki o zamanlar olsa yorum okumaya adam bulamazdın burda neyse iyi akşamlar
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Tamam kardeşim sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()yok be dostum her dakika başı aynı muhabbetler dönüyordu. sıkıldım sonunda 5-10 kişiyi engelledim. Açarım şimdi.
Crypto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Kanka sende acımasız çıktın :))) fikir alışverişi iyidir hemşerim hem engelleme :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()egld muhabbeti yaptıysa sayfada engellemişimdir
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Anladım dostum bol şanslar @Saudi abi engellemişsin nedenini soruyor ben kendiyle sohbet ettim gayet beyfendi aklı başında bir insan bir yanlışlık mı oldu acaba
0BeğenmedimŞikayet
Saudi ()Sivaslı hemşehrim bu blkstallion. arkadas beni engellemiş şimdi dikkatimi cekdi bi sorabilir misin sebep neymiş acaba ben burda herhangi bi kimseyle münakaşaya girmem
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()dostum bende ki coinlerin bir espiri yok, kaldıraçlı token aldığım için nerde ucuz var toplayıp attım sepete :) 1 e 3 veriyor kazara biri x5 x10 yaparsa yeterde artar bana :))
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()En çok senin shit ve minör coinlerden sepetini merak ediyorum :))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()bak bu konuda çok haklısın.
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Kanka boğada batan ayı da sürünen milletiz biz unutma bunu :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()HAHAH alt boğanın kralı gelir daha ne istiyor bu millet ben anlamadım :))
1BeğenmedimŞikayet
Muhtar_58 ()Onu desene seni bi taş yağmuruna tutsunlar :)))
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Yavaş söyle sunu kalbim sıkışıyor :))) Kademe kademe gitmeyi tercih ediyorum yoksa buranın neredeyse tamamına yakını batar hahahaha :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()eyw dostum :) teşekkür edeirm
Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()neden 59 dostum şöyle 35 felan gelse daha iyi olmaz mı:))
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Hadi inşallah hayırlısı olur Hocam.
Emeğine sağlık. Çok teşekkür ederiz.
Like Like Like...
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()İlla ki dönecek gelsin artık 59 açtım kollarımı bekliyorum:)) ytd