Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Kasal34 ()Hocam gümüşün seyri sizce nasıl yorumunuz nedir açılışla beraber?
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Hahaha :)) aynen öyle abi daha ne olsun yani :))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Gelse de bizim banka bize vermez uyuyalım ustam :)
ŞiRinN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()10 tane paylaşmışım hepsinin içine anlamayanlar için notlar yazmışım usd grafiğine deniz ile espri katmışım daha ne yapayım özgünlestirmek için :)
Talhakgn81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Hahaha ecüc mecüc:))
Gümüş gelmezmi 6.40 benim uykum fena halde geldi gitmiyo:(
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Olur öyle şeyler abi :) burada grafik paylaşan abilerim ablalarım eminim ki hepsi kendi el emeği ile yapıyordurlar. Niye sağdan soldan alıp paylaşalım ki :) kendimizi kandırmış oluruz ancak
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Ons a yazar normalde kardeşim
Bjk42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42 ()Murat abim bu çin verisi kötü geldi ya kime yazar bu yani dolarqmı gram onsa mı gümüş onsa mı ytd:)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Valla bende anlamadım evet benim dedim sayfamda değişik versiyonları var istersen dedim bişey demedi
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Eyvallah abim :)
Benim olmayan grafiği buraya neden atayım abi :) Soruyu soran abimiz dilediği indikatörleri söylesin onun üzerinden bir çalışma yapalım olmadı :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eline sağlık kardeşim bu grafiker senin mi diye bir soru geldi bana bende sana sorayim mi :)
1BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Hahahah eyvallah abim :) var olasın
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Tenkann- sen kijun- sen
Diyorum daha ne cevherler varmış sende diyorum:)maşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Eyvallah abim benim.
Ney var mı :))
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Eline saglık kardeşim
Ne diyosun sen var mı:)