Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 23:36:10
EUR 36.0155 23:36:10
USD 34.5479 23:36:10
ALTIN ONS $2706.9400 23:36:10

Grafiği gönderen: _MuratTANER

03 Şubat 'a kadar muhtemel senaryo. Nedenleri kırmızı yuvarlak içindeki doygunluk noktaları. Gerçekten de zaten o anlar bildiğiniz gibi spekülatif idi. Fakat aşıların işe yaramaması vesaire gibi gündemi değiştirecek önemli olaylardan yine etkilenerek oynak da davranması mümkün. Onun dışında düşüş hafif hafif ve istikrarlı beklenebilir. Kesinlikle YTD !

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

saatlik ve 5 dk 'lık indikatörler, Pazartesi ve Salı Günü 6,4x 'leri yeniden görebileceğini,
4 saalik indikatörler ise Şubatın ilk haftasının ortalamalarda bir miktar düşüş olabileceğini öngermektedir.

0BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

Durumu değiştiren olağanüstü bir gündem olusmazsa, Şubat'ın ilk yarısı düşü egilimi sinyali veriyor. YTD! Pazartesi sonunda bir grafik incelemesi daha yapacağım.

Altş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altş ()

Düşecek mi diyorsunuz yani?

0BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

5 dk lık grafiklerde yaptığım alış ve satışlarda çoğunlukla ise yaradı. Bu grafikte ise 4 saatlik çubuğa göre ve bu da olağanüstü bir durum olmazsa oluşacağını düşünüyorum.

Melih81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emelll ()

Bakalım alım fırsatı verecek mi, en hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim

_MuratTANER için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melih81 ()

Grafikler gümüşe işliyor mu Murat bey :))

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ben teşekkür ederim hocam. Bereketli kazançlar.
Çalışmalarınızın devamını dilerim. Geceniz iyi olsun.

2BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

Pazartesi günkü indikatorleri takip ederek bir şey söylemek daha doğru olur. Ama iniş sinyalleri trafikteki gibi geliyor.

Emelll için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

Teşekkür ederim hocam.

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emelll ()

Düşüş beklentiniz 6,10 gibi mi?

4BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Merhaba sevgili dostum. Öncelikle eline emeğine sağlık.

Söyleyeceğim şunlar:
Oyun onların, oyuncaklar onların.
Kullandığımız tüm enstrümanlar onların.
Sözüm meclisten dışarı.
1 aydan beri kaç tane fake sinyal tuzak gördük, kaç tane fm potansiyeli gördük.
Peki kaçı gerçekleşti?
Ben bile yaptığım hiç bir teknik çalışmama garanti vermem veremem birçoğu tutmuş olsa bile. Kendim bile açıkçası zor sabrettiğim zamanlar oldu.
Çünkü burası Matrix, tek ve en gerçek formasyon var benim kendi fikrim bu yönde.
Gerisini bilemem. Lakin ihtimalleri ve potansiyelleri görebilip, her daim her 2 yönlü temkinli olmak, galeyana gelmemek, panik yapmamak, full işlem yapmamak tercihim oldu. Ve temkin konusunda çoklukla uyarılarım oldu.
Ve gümüş bilirsiniz her şeye müsait...
O sebeple kesin konuşmak bana göre doğru olmaz. Gerisi nasip işidir.
"Wake up Neo"

1BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

@BossVurguncu
@Selma5377
@Lab_Tek_44

Alt yoruma fikirlerinizi rica ederim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum