Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 10:23:25
EUR 35.9598 10:23:25
USD 34.5492 10:23:25
ALTIN ONS $2717.4500 10:23:25

Grafiği gönderen: Bünyaminy

sanat eseri ytd

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Ben turizmci degilim sn dinamitçi ama rusça iyi 32 senedir konuşuyoruz evde mecbur hanım oralı ytd

Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

S. a hayırlı geceler bünyamin kardeşim geçen gün sormuştum arada kaynadı sizin rusça iyi galiba diye turizmcimisiniz

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Telefondan beceremedim:)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Kapanış olmadı daha 1 de kapanıyor hayırlı geceler

Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

Mehmet nasıl kapanış senin istediğin gibi oldu sanırım 26.80 üstü kapanış ve pazartesi gece asya alım günü ilk tezin asya ile gelip yine asya ile kapatmadan satarak 25.30 eve dönüş uplculuğu başlar gibi geliyor sen ne düşünüyorsun kardeş

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Zaten bende öyle yorumlanmışım:)

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Telefondan 5 dakkalıkdan bak

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Bakmadım dostum telefondan yazıyorum, yarın bilgisayardan bir ara bakarım, sen baktın mı?

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Ve sanat eseri derken bilerek yazıldı olabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Zaten Allaha emanet diye yazdım anlamı yol açık demekdi dostum ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

4 ve 5 şubatın grafikte 5 dakikalık tepe çizgileri kaç derece

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Buna yorumumu hatırladın mı golden cros olmadı ama silver gross oldu:)

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sn periyot hocam iki fprmssyonlu eliot attım aynı teori dpgrudur sahte beyaz olayı vardı içinde 24.185 s. l diye not var içinde hayırlı geceler bol kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

elinize emeğinize sağlık doğru, fakat, önümüzdeki hafta çok votalitli olacak gibi iki yön için de geçerli! aynı gün hem dibi hem tepeyi görürsek şaşırmayın! hayırlı geceler

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Bence miror ayna ikli kuzey başlangıcı bugün ölçülmüş 27.6xx libra baskısı tam tepede sn periyot güney uzun başlangıcı dogrumudur sizce ytd

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

26,85 in önemi:)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

golden mu oluşma ihtimali var:)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Bir beyaz mum görüp alım açaçagım şu anda degil beyaz mum ne zaman görürsek ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Tşkr bol kazançlar

Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum