Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ben turizmci degilim sn dinamitçi ama rusça iyi 32 senedir konuşuyoruz evde mecbur hanım oralı ytd
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()S. a hayırlı geceler bünyamin kardeşim geçen gün sormuştum arada kaynadı sizin rusça iyi galiba diye turizmcimisiniz
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Telefondan beceremedim:)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Kapanış olmadı daha 1 de kapanıyor hayırlı geceler
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Mehmet nasıl kapanış senin istediğin gibi oldu sanırım 26.80 üstü kapanış ve pazartesi gece asya alım günü ilk tezin asya ile gelip yine asya ile kapatmadan satarak 25.30 eve dönüş uplculuğu başlar gibi geliyor sen ne düşünüyorsun kardeş
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Zaten bende öyle yorumlanmışım:)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Telefondan 5 dakkalıkdan bak
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bakmadım dostum telefondan yazıyorum, yarın bilgisayardan bir ara bakarım, sen baktın mı?
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ve sanat eseri derken bilerek yazıldı olabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Zaten Allaha emanet diye yazdım anlamı yol açık demekdi dostum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()4 ve 5 şubatın grafikte 5 dakikalık tepe çizgileri kaç derece
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Buna yorumumu hatırladın mı golden cros olmadı ama silver gross oldu:)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn periyot hocam iki fprmssyonlu eliot attım aynı teori dpgrudur sahte beyaz olayı vardı içinde 24.185 s. l diye not var içinde hayırlı geceler bol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()elinize emeğinize sağlık doğru, fakat, önümüzdeki hafta çok votalitli olacak gibi iki yön için de geçerli! aynı gün hem dibi hem tepeyi görürsek şaşırmayın! hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bence miror ayna ikli kuzey başlangıcı bugün ölçülmüş 27.6xx libra baskısı tam tepede sn periyot güney uzun başlangıcı dogrumudur sizce ytd
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()26,85 in önemi:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()golden mu oluşma ihtimali var:)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bir beyaz mum görüp alım açaçagım şu anda degil beyaz mum ne zaman görürsek ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Tşkr bol kazançlar
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)