Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Çok değerli insanlar var aynen katılıyorum size hocam
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Teşekkürler Akif hocam inşallah aman nazar değmesin
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Serap hocam 2 yıl önce sterlin 6.40 Akif abiyi yeni tanıyorum çizdiklerini öğrenmeye çalışıyorum , öğütlerini dinliyoruzve karalayanlar geliyor onların hiç biri bu sayfada tutunamadı Akif abi ve onun gibiler hala burada Aytaç respect Akif abi Müge ismini daha sayamadıklarım burası gerçekten farklı
Serap34 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen hocam size katılıyorum sadece çizmek önemli değil grafiklerden anlamak da önemli. sayfamıza gelince buraya gelen insanlar iyi insanlar oluyor. sayfaya bakıyor seviyeye önem verenler buraya geliyor atıp tutmayı sevenlerde ona göre atıp tutan sayfayı seviyorlar o yüzden rahat olun gelmezler buraya. burada atıp tutan kimse yok ki buraya gelsinler
2BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Hocam ilginize çok teşekkür ederim. Çizmek şart değil. Sizlerin çizdiklerinizi okuyabilmek ve anlamak da önemli.
Bu sayfadaki bilgi alışverişi, nezaket, yardımseverlik başka hiç bir yerde yok. İnanın diğer sayfalardan buraya doluşup bozacaklarından korkuyorum :)
En derin sevgi ve saygılarımla
(Bu yorumunuzu iki gündür beğene bastığım halde olmuyor neden anlayamadım)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hayir hayir bunu demek istemedim, respect hocamin grafiginden ornek vereyim bi dakika hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam orada görünen elmas kanal içinde kanal dışında formasyon arayabilirsin o zaman bulduğun formasyon büyük olur örneğin ben sterlin dolarda elmas var diyorum grafiğini atmıştım oradaki elmas kanal dışında işte o büyük resim olur o zaman
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
_muge ()Elinize saglik hocam, bu formasyon cizgisi diyelim kanal cizgisi icinde kaldi, hedef fiyati kanaldan mi aliyoruz formasyon cizgisinden mi? ben formasyon diye biliyorum ama..
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Elinize sağlık Akif hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()sağolasın hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam derslere katılıyorsanız ilerde çizeceksiniz bundan emin olun
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağol seninde eline sağlık yıldızın hayırlı olsun
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Slm hocam nasılsınız? Ellerinize sağlık güzel formasyon olmuş
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Hiç unutur muyum :) cumartesi akşamları verdiğiniz dersleri sesizce izliyorum zaten ama çizmek için değil sadece bilgilenmek için. Sağolun varolun
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Serap hocam o zaman bu formasyonu unutmazsınız
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Sabah yıldızı ne güzel bir formasyon adı :) hadi inşallah
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()eyvallah hocam eline emeğine sağlık
3BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()şu an 4 saatlikte doji var 19 dan sonra yeşil büyük bir mum oluşursa sabah yıldızı oluşabilir
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Yani bunu gümüşün 6 'nın altına düşmesi gibi düşünebiliriz çünkü pek kalmıyor oralarda. Yataya bağlasa bile genelde 6 üstünde oluyor
0BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()akif hocam usd try ve gbp try 4 saatlik mum için ne dersin
3BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Sayın hocam ben diyorum ki kısa ve net 7.30 altına düşüş olsada kalıcı olmaz dolar tl de ilk hedef 7.68 ikinci hedef 7.97
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam :) size göre 7.29 altı gelme ihtimali daha mı yüksek?
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Elması ben gözden çıkardım artık hocam üst çizginin alt çizgiye paralelliği bozuldu, aşağı yönlü ihlal gibi geldi hatta bana ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen elmas ve kamayı da bir tarafa bırakalım ortada bir gerçek var 200 günlük hareketli ortalamalar oranın altına sadece sarkma oluyor kalıcı olamıyor. Bizim görevimiz gerçekleri bilimsel olarak ortaya koymak gerisini Allah bilir
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()elmas artı kama devam tekrar eline sağlık Akif hocam