Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0498 11:10:41
EUR 36.3038 11:10:41
USD 34.5591 11:10:41
ALTIN ONS $2695.8800 11:10:41

Konu: Usd asıl takıp edılmelıdır.66vip

⭐⭐66vip ()
Gram Altın
Uzun zamandır takıp ettıgımız usd grafıgı,

Asıl takıp etmemız gerekenın usd oldugunu uzun zamandır belırtıyorum.

Onslarda sıkıntı yok gorunuyor, yukarı gıtmek ıcın caba sarfeden ons yıne usd baskısı ıle karsılasıyor, her zaman ons bazlı yukselısler saglıklı usd ıle yukselısler ardından cabuk kar satısı getırır demıstık.

Gumusun pozıtıf ayrısması ıle yukselısı saglıklı ancak usd destegı olmadan cok yukarılara atamasada, ons bazlı hareketlerın devamı gelecek gorunuyor.

Usd hareketlerını ızlemek gereklı ve ben usd nın tekrar 7,26 lardan tepkı alımlarıyla destek bulabılecegını dusunuyorum.

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Engin1972 ()

Eyvallah bizede taktir etmek gerek emeğine sağlık güzel kardeşim tekrar teşekkürler

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

şahin_şahin1 ()

İnşeAllah hocam, like.

0BeğenmedimŞikayet

Sosa ()

Elinize sağlık

2BeğenmedimŞikayet

Engin1972 ()

Teşekkür ederim Allah senden razı olsun

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

@PesimisTr Alt yorum - Su an 6,71 ustunde kalıcı olmaya calsıyor

@Engin1972 aynı alt yorumda yazmıstım- altında da cok uzak olmayan bır tepkı hareketı beklıyorum

1BeğenmedimŞikayet

Gemici1905 ()

Inşallah dediğin gibi altındada bu hareketi görürüz ama tabi dolar burada belirleyici oluyor. Hayırlısi bakalim zaman ne gösterecek.

1BeğenmedimŞikayet

Gemici1905 ()

Teşekkürler yorumunuz için

4BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Reddit gamestop vs gıbı grupların da etkısı cok ama cuma gununun ındıkatorlerı bır yukselıs gosterıyordu ve yazmıstım, bu haftada daha farklı hareketlere dıkkat cekmıstım

Gumus daha fazla pozıtıf ayrıstı ama altında da yakın zamanda zıgzaglar olsada gumuse yakın hareketler olacagı gostergelerı var.

Gemici1905 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gemici1905 ()

Aleyküm selam iyi haftalar vip . Gümüs onsun bu siçramasında Redditin etkisi yüksekmidir sence.

5BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Selamun aleykum hayırlı sabahlar hayırlı ısler cumleten.

Usd gunlerdır takıp ettıgımız 7,26 destegını geceden berı kırmak ıcın bır kac defadır test edıyor ,7,26 kırılırsa 7,16 hedeflı calısır,

<<10:00 Turkıye verısı usd acısından onemlı, <<

Gumus tl-6,71 dırencını hedefledı kırmak ıcın test edıyor, altta 6,55 destegımız var.

Altın gram tl 430 destegıyle 444 hedeflı calısıyor.

Alt yrorumdakı uzun zamandır takıp ettıgımız usd grafıgı aslolan takıbın usd olması gerektıgını soyluyor.

SAYGILAR...

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Kopyaladıgım yorum ve alt yorumda dıle getırmeye calıstım, korkulu ruyadan uyanık kalmak ıyıdır demıs ve savas varsa ızlemek gerek demıstım.

Hala ızleme taraftarıyım,

Gram Altın için 66vip yorumu (4 saat önce) Cevap yaz
Konu: 66vip- Gumus

Gunun kalan onemlı verılerı

CAD Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYİH) (Aylık) (Kas)

18:00 USD Askıdaki Konut Satışları (Aylık) (Ara)

Bu arada 14:30 dan baslayan 23:30 da sona eren 1-2 yıldzlı verıler var tamamı takıp edılmelı

Spakulatıf cıkıslar yıne aynı sekılde dususler getırır, siz ıyısımı yıne verı haber akısı ve teknık
rakamları(destek- direnc)takıp edıp usd ıle bırlıkte ons hareketlerını ızleyın.

Ya sıtedekı spek hareketlerden, ya yanlıs yonlendırılmelerden yada boga- balına tuzaklardan yasanan sıkıntılara bırde abd lı gencler eklenemesın.

Onemlı esıklerdeyız dıkkat etmek gerek, ve usd yı yakından takıp etmek gerek.

https://altin.in/66vip

1BeğenmedimŞikayet

Raşid ()

Elinize emeğinize sağlık hocam.

4BeğenmedimŞikayet

66vip ()

16:30 dan baslayan verıler takıp edılmelı onemlı ıkı verı mevcut.

Grafık atıldı hem ons hem gr- tl bazında, takıp edılmesı gereken rakamlar verıldı , oyuna dıkkat cekıldı, soylenecekler soylendı,

Grafıkler izlenmelı

Abd acılısında gorusmek uzere, Hayırlı kazanclar,

ALLAH'a emanet olun...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum