Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Orasını siz bilirsiniz abicim. Alım ve satımlarınız size ait. Yönlendirme yapamam
Edebikalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edebikalem ()Tl deyim suan alim icin beklemek mi
Talhakgn81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Abim genelde iki üç sonra düşüş başlar. 7-10 gün arası kadar da geri çekilmeler olur. Ama şuan ons çok kritik seviyede olduğu için kesişimin yönü yukarı da dönebilir. Ben anlık takip ediyorum. Her hangi bir değişiklik olursa anında paylaşım yapacağım
Edebikalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edebikalem ()Hocam. lesisdimin etkisi görülüyor mu yoksa bir süresi var mi
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Hahaha :)) eyvallah abim. Bakalım neler olacak
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Ooo kardeşim ortaya karışık yapmışsın eline saglık bende çok merak ediyorum bu kesişme bakalım neye işaret:)Şimdilik ayılardan yanayım:) haftaya boga olabilir...
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Rsı indikatöründe bir miktar yükseliş olacağını grafikte göstermişiz. Yükselişin sonrası düşüş diye de. Bakalım nereye kadar yükselecek...
1872 üzerinde kalıcı olamayan onsun akıbeti 1750 , belki daha da aşağısıdır. İzleyip görelim
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Hep beraber göreceğiz abi :)
Angaralii006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Angaralii006 ()Senin kesişim bizim yakacak gibi duruyor :)
1BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Senin benim gibi vatandaş abi. Bir nevi sisteme karşı ayaklanma yapıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Angaralii006 ()Onlar kim onu bile bilmiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Allah razı olsun abim. Bakalım neler olacak bende merakla bekliyor olacağım
Altıncı_Halo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Biliyorum abi biliyorum :) dikkat edin onların dediklerine. Her birey kendi riskini alır. Onların sözü ile hareket etmek isterseniz siz bilirsiniz :)
0BeğenmedimŞikayet
Altıncı_Halo ()Aleyküm selam Hayırlı cumalar. Eline emeğine sağlık. Hadi biraz bekleyip görelim... Mevla neyler neylerse güzel eyler...
0BeğenmedimŞikayet
Angaralii006 ()Bu aralar grafik tutmuyor pek ama :) birde reddit felan bişeyler okudum biliyormusun
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Aynen öyle abi 1872 üzeri atarsa kalkışa geçeriz
0BeğenmedimŞikayet
Angaralii006 ()Bugün 1872 olsun kesişim terse dönsün :)
1BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Allah razı olsun
dünyaye için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Günaydın abicim
1BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()İnşaAllah abim
bersay14 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dünyaye ()vealeykum selam emeginize sağlık. teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Angaralii006 ()Günaydın kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
bersay14 ()İnşallah artık düzlüğe çıkarız