Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Rica ederim bol kazanclar.
EYLÜL_BERİL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EYLÜL_BERİL ()Teşekkür ederim takibe aldım. Bol kazançlarınız olsun iyi akşamlar
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()@EYLÜL_BERİL ben burdan da takip ediyorum ayni zamanda @shaokahn hocanin profiline de bir goz atin isterseniz. ben sundugu bilgilerden cok yararlaniyorum..
1BeğenmedimŞikayet
Ankaragüçlü ()Değerli paylaşımlarınız var emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Richie hocam 6.19 Dan aldığını satarsan yaz mutlaka.
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Evet hocam çok iyi olurdu.6.34 den satış gördüm ama satamadım satıp sizinle birlikte 6.20 den almak vardı. Takip ediyorum sizi. Bakalım hayırlsıı
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fincan ()Hocam MA 4 saatlikte yukarı kesmesine rağmen günlükte henüz yukarı kesmemiş rsı ise 55 gösteriyor yorumunuz nedir yükseliş devam eder mi?
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Hocam 1d kapanisi gormeden acikcasi her rakam olabilir
6.11 de olur 6.41 de
En saglisi kapanisi görüp calisma yapicagiz
Smdi burdan ucuyor yada çöker demek hayal olur
6.22 destek ustunde ben 6.41 beklerim ytd
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi12345 ()6.20 karar noktası aşıldı 6.40 ds geçerse hedef 7 üstü ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()6.11 desteğe gelirmi peki hocam
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Yok o duruyor hocam 6.3533 den olan
Biraz tl vardi onla aldim pazartesi odeme parasi bu 5.9127 den almistim onu sattim
6.22 destek olursa guzel olur
Keske 6.33 gibi yazsaydin satardik 6.20 den alirdik kismet istersen izle
Buralardan stop olmaz bana göre
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Hocam 6.35 lik parçan vardı. Sattın galiba onu. Alttan mu aldın. 6.45 lik alımım vardı benim acaba satsam mı? Ne dersiniz hocam
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()fevkaladeninfevkinde durumu net anlatan yorum oldu Hocam
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Sattim geri aldim hocam 6.1971 den o duruyor dgrleride duruyor
Duygum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
madenciturk ()ayni dogrultuda ben 2 hafta icinde yeni rekorlar bekliyorum o yüzden gümüşte
0BeğenmedimŞikayet
Duygum ()Hocam siz sattınız mi
0BeğenmedimŞikayet
Deveci42423 ()Güzel açıklama bakalım nereye kadar devam edecek
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Erkan öz de 8,9 saat önce video yayınlamış orda geniş geniş bahsediyor
2BeğenmedimŞikayet
Ufuk0707 ()hocam dün yazdım yani gece bu durumu taş yağmuruna tutuldum. acıklamalarını okumak takdire şayan.
0BeğenmedimŞikayet
payback ()Kesinlikle bu yükselişin bu trader grubuyla bağlantısı var. İnşallah devam ederler
2BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Emeğine sağlık hocam bunu smdi baska yerde de okudum 1 saat fln oldu saglam bir grup