Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Sblilkkaya ()Teşekkürler,
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Binance hesabini yeni acacaksaniz bu ref : OIY8G8N6 numarasini kullanabilirsiniz.
Yalniz. Binancede islem acarken lütfen bir bilene sorun. Cunku paribu deniz binance okyanus
Sblilkkaya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sblilkkaya ()Öyleyse yeni yol planınızı okumak için, haftalık kapanışı bekleyecegiz, paribudan binance aktarmak mantıklı olur mu şu pozisyonda
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Su an daki durumu iyi görünüyor haftalikta ki kapanis bize yol haritasi belirlememizde yardimci olacak. Yanliz. Yerli borsalarda spek hareketler oluyor.
Ornek. Rvn nornal fiyati 0.24 iken paribuda 0.40tan alan arkadaslar var. Ve anlik hareketle nornal piyasa fiyatina geri donerek sizi %100 terse dusuruyor. O sebeple dikkatli olmaniz gerekmekte.
0BeğenmedimŞikayet
Sblilkkaya ()Yazdım aslında ama , 0.00567 diye , ben hala görüyorum ekranda ama bir kopukluk oldu galiba , şu an 0.00547
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Hayir cebap verdim hatta en son mesajim. Su anda guncel fiyati ne görünüyor. Sizden geri dönüş alamadim.
0BeğenmedimŞikayet
Sblilkkaya ()Bir bana cevap vermediniz, gerçi sizin holoyu 100milyon adete çıkarma planınızı okuduktan sonra tüyoyu aldım sanırım ama , vadeyle ilgili bir fikriniz varmı,
0BeğenmedimŞikayet
Sblilkkaya ()Var mı bir görüşünüz hot ile ilgili?
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Su anda kac görünüyor paribuda
0BeğenmedimŞikayet
Sblilkkaya ()Evet paribudan, 0.00701 den üstelik, ilk denemede büyük hata yaptım galiba, hem fiyat hem zaman olarak
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Yerli bosadan mi aldiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Sblilkkaya ()Merhaba, çok çok yeniyim, ilk deneyim olarak hot aldım ama sanırım biraz tepeden, durum nedir sizce ? İşin üstadı olarak size yönlendirdiler :)
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Hocam hot kırdı diyebilirmiyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Jaykep ()Eyvallah usta inşallah kırar geçer