Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0423 21:27:25
EUR 36.0266 21:27:25
USD 34.5412 21:27:25
ALTIN ONS $2710.8200 21:27:25

Konu: Gbp- Try 4s Analiz. Ytd

⭐⭐Yarasa72 ()
Sterlin

2 Şubatta kırılım yönüne göre biraz yükseliş gördüm inşallah doğrudur. ytd

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam iyi geceler her şey olacağına varır

Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Bende öyle düşünüyorum hocam grafikte sıkışma var yukarı kırması lazım.

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam artık başlaması lazım zaten 2018 de de 3 ay sürmüş tl nin değerlenmesi yarın üç ay bitecek artık yükselişin başlaması lazım

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

@Akif44 hocam bugün çizdim yükselen kanaldan düşen kanala geçiş yaptı şubat 1 ve 20'sinde kırılım olacağı yönünde hedefim. Yukarı bir atak bekliyorum. Ne dersiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Yok hocam ben fiboya bakmadım :) bu benim kendi çizdiğim grafik :)

Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Fibodan baktım :) ondan destek çizgisi dedim tekrar bakıyorum çiziminize saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hocam en alttaki destek çizgisi varya onu uzun zamandır kırmadı. Oradan destek alıp takozu kırabilir ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Doğrudur hocam tepe de obo oluşmuş calışmış günlükte destek çizgisi kırmıs yada kıracak gördüm uzun zaman bakmıyorum. Ama siz takip ediyorsanız daha bilirsiniz inşallah düşmez saygılar :) takipteyim

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hocam oraya kadar geleceğini sanmıyorum altaki takoz çizgisi çok uzun zamandır destek olarak görev yapıyor. Ve iki destek çizgisi birleşip yukarı doğru atılım yapabilir. Belki yükseliş sonrası kırılım olabilir diye düşünüyorum. 10.23 e kadar tepki yükselişi bekliyorum şubatın başında orayıda geçerse 10.3x leri görürüz. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Hocam ben de 9.45/50 ler var gibi gördüm

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Görmeyen arkadaşlar için tekrar yorum yapıyorum sterlin TL şuan düşüş kanalında şubat başı güzel haberler alacağız gibi görünüyor. Ytd olmadan...

ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Teşekkür ederim hocam sizinde elinize sağlık

ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ResPectFuL ()

eline sağlık hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum