Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
-1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()beklentimi çok yazdım inantekerrür mesaj olunca geçiyorum zamanım az ondan kusura bakmayın
ytd
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gül_sehirli ()Eyvallah üstadım.
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()w aleykum selam elh sen nasılsın kardeşim
Suskun_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()est kardeşim sıkıntı yok ıns
Gül_sehirli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gül_sehirli ()Kırıcı mi konuştum diye kendimi sorguladım . Anlayışınızdan dolayı tşk.
0BeğenmedimŞikayet
Suskun_06 ()Selamun aleykum dost nasilsin
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()est dostum neden özür dileyesin :(
Gül_sehirli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()hocam biz aylarca silkeleme dedik malumun ama görünen o ki aylarca kitleme yaptılar
hayrlısı olsun
kartalmrh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Ben bir şey sormuştum ama mesajımı görmediniz sanırım
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()est dostum bende diğer üyeler gibi acizim inan çok bildiğim bişey yok saedece saplantılı olmamaya çalışıyorum bu işind en kötüsü direk bir noktaya kitlenmek
vakti gelsin zaten ara ara grafiklerde yönü düşüncemi yazıyorum gittiğimde bunları okuyan biraz olsun faydalanır
ytd
akar42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akar42 ()Ustad gidecem diyorsunuz bir kaç dediniz peki burada tuzağa düşürülmüş ve sizin vesilenizle kurtuluş umudu taşıyan insanlar ne olacak. bilginizin infakını nerede ödeyeceksiniz ? Hürmetler
0BeğenmedimŞikayet
kartalmrh ()Haklısın kardeşim ama bende düşüş bekliyom ama bunun için son bir yemlemeden sonra olacağını düşünüyom gümüş ons 27500 lerden olacak diye düşünüyorum biraz hareketlilik yaptılar ki millet alsatin keyfini sürsün tam bu gümüş çok İyimis günlük güzel kar veriyo diye düşünürken tepesine vuracaklar bu ara dolar da destek verecek diye düşünüyorum maksat hareketlilik sağlamak sonra ABD seçiminden sonra olduğu gibi biranda hem ons hem doların çekilmesi ile herkes ne olduğunu şaşıracak biranda kendini terste bulacak herkes şuan çoğu kişi düşüş beklentisi ile gümüşten çıktı sayılır düşüş bence gümüşe yonelindiginde olacak şuan düşus için şartlar uygun değil gibi geliyo bana ama hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Gül_sehirli ()Kardeşim yanlış bir şey konuştuysam özür dilerim kusura bakma.
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()mesaj kontrol
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()@kartalmrh seni uzun zamandır tanırım ve severim ben eskılerdenım ve yakında gidicem ıns
senden ricam var bu grafiğime ve 8-9 tane grafik olan mesajıma bak ama dikakt li bak dedimya sen işi bilirsin
bak düşün tefekkür et belkı de çok yukarıları düşünmekte şuanlık hata ediyoruz :(
görüşmek üzere
ytd