Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0385 12:20:28
EUR 35.9396 12:20:28
USD 34.5835 12:20:28
ALTIN ONS $2695.2300 12:20:28

Konu: Btc gunluk

Selam millet. btc günlükte hala decending ucgenini takip ediyor. Ya kırıp 40 kusura gidecek yada düşüp 20k lara... bir yere kirilim gerçekleşmeden pozisyonunuzu ona göre alin derim.ytd

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Walter_w ()

Ben fake diye dusunuyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Solo_Atak için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Solo_Atak ()

Ben de :( bitcoin malasef altlarin trendini de bozdu ve günlükte ayı sinyali bile verdi:( ancak tabi şöyle bir durum var bu bozulabilir çok da takılmamak lazım bir yükselen tepe yapmasına bakar iş şöyle 35k üzerinde 4 saat kapatsa iş biter. Dostum bazı krtitik zamanlar vardır işte tam ortasındayız ya BTC fake atıyor biryerde normale dönecek ya da ayılara geldik malasef ben zarar kes yapamıyorum elim gitmiyor buradan çıkarsa diye malasef

Walter_w için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Walter_w ()

Âbi benimde ayni sekilde valla 2 gunde %15 gitti ne guzel kârlar almistim

0BeğenmedimŞikayet

Walter_w ()

Insallah abi bekliyoruz valla herkes boga piyasasi beklerken ayi beklemeye basladi

Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Solo_Atak ()

Şuanda zarar yüzde 15 i geçti galiba bir yüzde 15 daha feda edeceğim emin olmak için bu da 20 günlük bütün uğraşimin gitmesi demek mecbur bekliyorum başkan saol herkese bol sans

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Btc icin 46 gelmesi lazımdı. Piyasa beklentisi olarak. Fakat her çıkışın bir inişi olması lazım. 2 güne kadar net olarak anlaşılır ne olacağı. Ama alts cinler icin gecende belirttim. Daha yeni başlıyor. Veya ortalardayiz. Daha bir çok coin yukselis yapmadı. Onlarda mutlaka bir çıkış yapacaklarına inanıyorum. ytd

0BeğenmedimŞikayet

DoğukanG06 ()

Son günlerde modamız obo tobo :) habire obo tobo görüyoruz ama ikiside sonuca ulaşmıyor. Umarım iyi şeyler olur

0BeğenmedimŞikayet

Solo_Atak ()

Başkan EOS u da etheroumu da daha. bircok coinin ne pozitif uyumsuzluğu ne de ikili dipi kaldı BTC yuzunden. Sen boğaya inanıyor musun? Yani BTC numara cekiyor diyor inanmak istemiyorum e ayının geldiğinin öğrenme maliyeti neredeyse yüzde yüz zarar olacak senin için nediyor boşver grafiği felan BTC ayı piyasasına mı girdi sence?

0BeğenmedimŞikayet

Walter_w ()

Donsun artik ya ne guzel kârlar almistim malda yakalandim eridi bayağı

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Bir 30 dk. Çocukların İnternet okulu var. 9 ile 15 arasi. Tenefusteyim:)

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Grafik gunluk olduğu için 3 4 k yukselis ve düşüşler bir şey mana etmiyor. Dusus 21/22civari olmakla beraber yukarı kirilim. Sadece 38 oluyor. 70% dusus 30% yukselis yapan bir grafik. 3 4 günü var/ yok. Bekliyorum altları nasil bir etki yapacak. Benim omgler obo sergiliyor gibi. Soluğu 2.30 larda alacağız gibi. Nasip... bende yukarı kırmasını istiyorum ama durum bu...

DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Solo_Atak ()

Başkan müsait misin

0BeğenmedimŞikayet

DoğukanG06 ()

Gözünü seveyim 25 gündür yeter yukarı kırsın artık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum