Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0900 16:55:21
EUR 37.4563 16:55:21
USD 34.3401 16:55:21
ALTIN ONS $2746.2800 16:55:21

Grafiği gönderen: ramazan4747

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ilteris ()

Haha biz o haltı biste girmekle ettik :)

HANY için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HANY ()

Onu alamadık bari bunu alalım dedik orda halt ettik galiba

ilteris için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ilteris ()

Mantıklı tabiki stop olmak da bu işin doğasında var o değil de biz verus yerine vertu alsak iyiymiş

0BeğenmedimŞikayet

ramazan4747 ()

Vİx endeksine bak bistin çiçeğiii :)) milletin etekleri tutuşmuş korkudan

1BeğenmedimŞikayet

rüzgar81 ()

:))) sen başkansin tabi 2 yeşilin olacak

ramazan4747 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HANY ()

Bana kalırsa doğru yapıyorlar % 20 ye kadar düşebiliriz daha yeni başladık. 3-5 ay eli kolu mahkum oturup psikopata bağlayacağına daha aşağılardan maliyetlenmeye çalışması daha makul değil mi YTD

0BeğenmedimŞikayet

Dalrs ()

Abi isimleri ne hisselerin

1BeğenmedimŞikayet

ramazan4747 ()

Hoş bulduk bistin gülüüü , la o değilde zararkes yapanlar aceba bilet bulabilir mi az zaman sonra :)

1BeğenmedimŞikayet

HANY ()

Hoşgeldin dostum seni görmek güzel :)) Yeşilin de var süpersin

0BeğenmedimŞikayet

ramazan4747 ()

Bende de 3 hisse var 2 yeşil bi kırmızı bakalım :)

rüzgar81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

rüzgar81 ()

Tmm takip deyim.. senin nasil durum. Zarar çok değil insallah

1BeğenmedimŞikayet

ramazan4747 ()

Endeks düşüşlerin de elindekilerin durumunu takip et az çok ne olacağını görürsün , 1473 atması lazım atamazsa alttaki desteği yazmıştım grafikten

0BeğenmedimŞikayet

rüzgar81 ()

Tamam başkan zaten 3 hisse var..
Hepsi zararda şuan

700 lot alarko 10.034 9,590

2000 lot pekgy 2,425 2,320

800 lot sise 7,545 7,330

1BeğenmedimŞikayet

ramazan4747 ()

Ortalama düşürürken de dikkatli ol , alım yerlerin çok yakın olmasın , dün bi grafik attım oraya bak ona göre bekle

1BeğenmedimŞikayet

rüzgar81 ()

Evet başkan bu tecrübe baya sarstı beni :)).. hepimiz için hayırlısı diyorum. Sessiz sakin bekliyorum. Hic satmadım hatta alttan alıp baya maliyet düşürdüm

1BeğenmedimŞikayet

ramazan4747 ()

:) bu tecrübeyide tatmış oldun hadi bakalım :) bak bende tersteyim öyle kaarda değilim ama lot sayımda 1 adet azalma yok ; ) hadi hayırlı işler

0BeğenmedimŞikayet

rüzgar81 ()

Başkan nerelerdesin... ilk sarsıntı mi yaşadım bisste... yıkılmadım ayaktayım... :))) şimdilik

0BeğenmedimŞikayet

Lavinya1661 ()

Hey arkadaş keyifsizmisin sen?

0BeğenmedimŞikayet

rüzgar81 ()

Dogru söylüyorsun

1BeğenmedimŞikayet

ramazan4747 ()

hoşbulduk kardeşim maşalllah bereketini gör , kaarını gördün mü at cebe bu aralar biçim zamanı

0BeğenmedimŞikayet

rüzgar81 ()

Baskan hoşgeldin. Gecennhafta özbal almıştım. Bugun tavan yaptı.. :)))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum