Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Haha biz o haltı biste girmekle ettik :)
HANY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HANY ()Onu alamadık bari bunu alalım dedik orda halt ettik galiba
ilteris için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Mantıklı tabiki stop olmak da bu işin doğasında var o değil de biz verus yerine vertu alsak iyiymiş
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Vİx endeksine bak bistin çiçeğiii :)) milletin etekleri tutuşmuş korkudan
1BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ():))) sen başkansin tabi 2 yeşilin olacak
ramazan4747 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HANY ()Bana kalırsa doğru yapıyorlar % 20 ye kadar düşebiliriz daha yeni başladık. 3-5 ay eli kolu mahkum oturup psikopata bağlayacağına daha aşağılardan maliyetlenmeye çalışması daha makul değil mi YTD
0BeğenmedimŞikayet
Dalrs ()Abi isimleri ne hisselerin
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Hoş bulduk bistin gülüüü , la o değilde zararkes yapanlar aceba bilet bulabilir mi az zaman sonra :)
1BeğenmedimŞikayet
HANY ()Hoşgeldin dostum seni görmek güzel :)) Yeşilin de var süpersin
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Bende de 3 hisse var 2 yeşil bi kırmızı bakalım :)
rüzgar81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Tmm takip deyim.. senin nasil durum. Zarar çok değil insallah
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Endeks düşüşlerin de elindekilerin durumunu takip et az çok ne olacağını görürsün , 1473 atması lazım atamazsa alttaki desteği yazmıştım grafikten
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Tamam başkan zaten 3 hisse var..
Hepsi zararda şuan
700 lot alarko 10.034 9,590
2000 lot pekgy 2,425 2,320
800 lot sise 7,545 7,330
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Ortalama düşürürken de dikkatli ol , alım yerlerin çok yakın olmasın , dün bi grafik attım oraya bak ona göre bekle
1BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Evet başkan bu tecrübe baya sarstı beni :)).. hepimiz için hayırlısı diyorum. Sessiz sakin bekliyorum. Hic satmadım hatta alttan alıp baya maliyet düşürdüm
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ():) bu tecrübeyide tatmış oldun hadi bakalım :) bak bende tersteyim öyle kaarda değilim ama lot sayımda 1 adet azalma yok ; ) hadi hayırlı işler
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Başkan nerelerdesin... ilk sarsıntı mi yaşadım bisste... yıkılmadım ayaktayım... :))) şimdilik
0BeğenmedimŞikayet
Lavinya1661 ()Hey arkadaş keyifsizmisin sen?
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Dogru söylüyorsun
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()hoşbulduk kardeşim maşalllah bereketini gör , kaarını gördün mü at cebe bu aralar biçim zamanı
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Baskan hoşgeldin. Gecennhafta özbal almıştım. Bugun tavan yaptı.. :)))