Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Ahhhahhh hoplatıyor resmen:) gözler çıkacak gibi:))
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Sondaki ok her grafikte yukarı yönlü:))) hahaha
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aynen aynen olmucak. diye bise yok:)
İplikçi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Olur dostum olur Allah uçak kazası vermesin ?
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()1822 gordum oda geldi gelmez diyen vardi ama 1875 den geldi oraya bakalim imkansiz yok:)
0BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Rica ederim tşk ler hocam
selka29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Aşa o dediğin yerde potada zaten oraya düşer se ons ordan 1890 1900 e çıkar şuan ortada eğer üçgen yaparsa o rakamları unutmamız lazım ytd
0BeğenmedimŞikayet
selka29 ()İplikçi kardeşim teşekkürler, tebrikler, alkışlar senin... Bilgilerini bizimle paylaştığın için hassaten teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Şuan çıkmaması için bi bir sebep yok ytd
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Kardeşim tam çıkarken baskilıyo... bı yerden çıkması gerekiyor dediğin gibi çıkmazsa iner ytd
mbulutburdur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mbulutburdur ()Ne zamn bence daha var dibe gidecek bu seredsiz ons dustu mu 10 ar 10 ar dusuyo
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Kardeşim beklentim var ancak gerisini Allah bilir.. 1890 ytd
mbulutburdur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WuDuu_CAN ()Bu grafik çalışır demedi deme hemen Joe Bıden amcama telefon açıyorum ons altını 1900 çıkarsın :)
0BeğenmedimŞikayet
mbulutburdur ()1900 gorur mu dersin kardes gercekten
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Senin için yeni grafik tasarladim
1900 iyi mi ytd:))
WuDuu_CAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()2 gün once ruyamda ons 1817 14 gordum dolarda 7.66 bakalim hangisi gelecek:)
0BeğenmedimŞikayet
WuDuu_CAN ()Bende kalbime çizdim :) bekliyorum ons düşmez diye bekliyorum bakalım bi yerden dönecek inşallah dolar da bu kadar hateketliyken yükselsin de kâr satışları olsun
2BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Ben gördüğümü cizeyim de hacım sen nereyi istiyorsan orayı bekle:)
WuDuu_CAN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
WuDuu_CAN ()1900 gider yeni grafik çizin siz :)
0BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Şu olacak gibi ytd.