Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam bu cümleleri yazan ellerine sağlık tam anlamı ile özetlemişsin her şeyi
Stkyl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam Allah senden de razı olsun
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Stkyl ()Uzun Yorum.
Bu sayfayı Yeni takibe başlayanlar, İlk başarmamız gereken, Ani Fiyat hareketlerinde panik etkeni ile işlem yapmamak. İkinci aşama, işlemleri gerçekleştiren her zaman kendisi olduğu gerçeğini kavramak. Üçüncü aşama, tutarlı (Her öngörüsü isabetli olmasından bahsetmiyorum) yorumları olan yorumYazarlarla iletişim sağlamak. Dördüncü aşamaya ulaşanlar, bahsettiğiniz özelliğe kavuşurlar inşallah.
Okuyanlara Teşekkürler.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Allah sizi başımızdan eksik etmesin
Allah razı olsun
Emeğine sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Rica ederim hocam
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Teşekkür ederim akif hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam bu sayfaya takılan insan ister istemez bir gün bu işi öğreniyor bundan emin olun.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aleykümselam sayın hocam milimetrik olarak tam düz olmasını beklemeyiz ama eğim çok fazla ise orada başka formasyonlarda olabilir. düzde ise olsa olsa yükselen üçgen olur ki o da yükselişi destekler fincan kulp ile hedefleri aynıdır zaten
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Stkyl ()Dikkatimden kaçmış hocam. Yatırım yönetimi için KuveytTürk TradePlus kullanıyorum. Ordan grafik takip ederken sadece Mum, ları Yükseliş- Düşüş olarak görebiliyordum. Sunumlarınıza istinaden, daha dikkatli takip ederiz inşallah.
İlginize teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Selamünaleyküm Akif hocam iyi hafta sonları bir şey soracağım Bu çanak oluşumunda çanak ve Kulp düz olmak zorunda mı yani eğimli olsa yine formasyon söz konusu olur mu
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aleykümselam hocam günlükte her mum bir günü ifade eder. 4 saatlikte 4 saati, 1 saatlikte 1 saati, haftalıkta bir haftayı, aylıkta bir ayı ifade eder. dikkat edersen bir sonraki yazımda düzeltme yazdım hemen orada
1BeğenmedimŞikayet
Stkyl ()Selamlarım.
Hocam, cumartesi akşamları musait olmadığımdan canlı takip edemiyorum. Müsait oldukça geçmiş yorumlarınızdan takip ediyorum. Teşekkürler.
Günlük grafikte her mum günlük ifade etmez mi.