Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()Herkes öyle düşünüyor:)))
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()btc düşerken altlarda çok büyük kayıplar olmadı. btc toparlarsa altlar yoluna devam eder diye düşünüyorum
Ucuz_kahin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()rica ederim
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Evet bana da öyle geldi eth çok düşmedi. En iyisi beklemek zaten domi de düşüyor. Umarım güzel karlar elde ederiz teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()btc düşüyorda eth salmıyor kendini güçlü duruyor. dün yazdığımız alt destektn döner diye düşünüyorum. Dünde söyledim 6 ve 4 saatlikte güçlü dönüş sinyalleri var eth de ytd
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Sence dün geceki fiyatına eth gelse yine satayım mı? Bu belli ki btc hep düşüp çıkacak.
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()arkadaşlar bu alt destek bölgesine bir günde düşecek diye birşey yok kıramadığı desteklerde yukarı tepkiler verecektir. güçlü dirençlerin birinden dönüp tekrar 40k larıda deniyebilir sadece bir analiz yatırım tavsiyesi değildir. paniklemeyin
0BeğenmedimŞikayet
MeDuSaAa ()Hayırlısi bakalım
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()bilmiyorum dostum sanki btc nin işi daha bitmedi gibi 40 ların üzeri var gibime geliyor sadece tahmin ytd
MeDuSaAa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()yatırım kararları sizin.
Nasipmiş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nasipmiş ()TL de bekliyorum oraya yaklaşımı alt coin alayım diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Yok ben sabırlıyım zaten :)
Erikci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()27-28 civarı ytd
34ali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MeDuSaAa ()Yanlış mı dusunuyorum herşey alt coin rallisi hazırlığı değil mi .. btc düşüyor domi düşüyor zaten istediğimiz btc min düşüp yataya bağlaması ve Dominin iyice aşağı salıp alt coinlerin başlaması değil miydi .. bence btc yataya baglarsa ve ya daha aşağılardan yataya baglarsa domi de zaten düşüşte 64 altında kalırsa ben alt coinlerin sürpriz şekilde firlayacagini düşünüyorum ..
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()grafik aşağı yukarı o rakamları gösteriyor. buradan oraya sert düşmez dinlene dinlene inebilir ytd
Nasipmiş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
34ali ()Alt destek kaç hocam
0BeğenmedimŞikayet
Erikci ()Fazla hırs iyi değil sabırlı olmak hayırlıdır diye düşünüyorum fakat tercih tabiki sizin
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Nakit yok maalesef gümüşte param :/
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()nakit varsa sorun yok kanalın alt desteğinden sert tepki alacaktır.
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Btc 26lara düşerse gümüşü satıp sadece btc alacağım
Erikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erikci ()Bende 1380 den aldım baktım olmuyor 1250 den sattım alttan alalım baride eth sayısı artsın
0BeğenmedimŞikayet
Nasipmiş ()Hedef 27900 civarı mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Evet ben hatırlıyorum ona rağmen dün ethyi 1380den satmadım :(