Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Mb sonrasımi alacaksınız gümüşü
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam gümüşe girecekseniz çokça sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Ben şuan ayın 21'ini bekliyorum hocam ona göre al unut yat yapacam.
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Yarasa bey gram gümüş tarafında alim yaptinizmi tl kaldik bir turlu alamadik düşüş devam edermi
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Sadece flamalarda ne kadar düşüş ne kadar yükseliş olacağını bilmiyorum. Akif hocam onu nasıl hesap ediyoruz.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen hocam eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Gelişim var sanırım bende hocam :)
1BeğenmedimŞikayet
Limonkabuğu_ ()O zaman yeni fikirlerinizi bekliyor olacağız. Teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Erdibaba55 ()Kafa yandı hocam :)yani
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam orada bir elmas yapabilirde ne işe yarar küçük bir elmas olur
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sayın hocam hem düşüş hem yükseliş formasyonu birlikte var hangisi çalışır takip edeceğiz şu an iki tarafada ucu açık duruyor
Limonkabuğu_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Hayırlısı olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()hocam ben altın ons 4s attım. Elmas oluşumu olabilir mi sizce)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallh hocam şu an bunları görüyorum
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Elinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Limonkabuğu_ ()Açıklama rica edebilirmiyim düşüş mü olacak yoksa yükseliş mi