Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
2BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()müsait olduğumda dedim iyi niyetinden süphe ettirme 2017de yılında üye olmuşsun 1 aydır yazmıyorsun sabahın erken saatlerinde bana sataşarak başlamışsın güne
ETA hocana güvenip dip beklememiş alamamışsın burda kurban arıyorsun ben iyi niyetimle sana her koşulda cevap vermişim engellememiş dinlemişim lütfen iyi niyetimi kötüye kullandırma
mUgÜ028 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mUgÜ028 ()Bekliyorum ama kardesim
ATSIZ25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Amin inşallah geçen haftayı bir daha yaşatmasınlar
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()İnaşşlah Dostum hayırlısı bereketli olsun
Kcelil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()bereketli olsun arkadaşım
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()bereketli bir hafta olsun arkadaşım
A29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()müsait olduğumda yapayım olur mu
0BeğenmedimŞikayet
mUgÜ028 ()Peki senelik yorum yapacak olsa idin, yorumun ne olurdu merak ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
A29 ()Günaydın Eline sağlık Şakir abi inşallah 25.50 üstüne atar.
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Eline emeğine gözüne sağlık olsun İNŞALLAH
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Seni gördüm daha iyi oldum abicim emeğine sağlık umarım grafiğin işler beklentimizi karşılar
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()ara ara geliyorum artık dost burası ciddi anlamda zaman kaybı yaşatıyor bana
değerli dostlara hal hatır sormaya önemli verileri paylaşamaya geliyorum
mamac için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()Emeğine sağlık dostum. Özletiyorsun kendini.
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()Aleyküm selam paşam şükür sen nasılsın
Kcelil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Abi selam nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()yazdım ama anlamadın galiba günlük haftalık aylık yorumlanır grafik benim 2li dip haftalık senin dediğin çerçeveden bakarsan gümüş senelik yorumlamak gerekir
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()Herkesin yorumuna saygı duyarım herkesin görüşüne saygı duyarım
TCGT66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mUgÜ028 ()Peki engellememen diriligini gosterir... Ve senin adina memnun oldum. Peki cevap veririm yazmissin, benim sana yapmis oldugum yorumuma akli selim bir cevap yazar isen sevinirim...
0BeğenmedimŞikayet
TCGT66 ()Burayı kumar görüyormuş boşver
1BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()günlük haftalık aylık yorumlanır grafik beni başka birileriyle karıştırdın galiba ben engellemem ben herkese cevap veririm
0BeğenmedimŞikayet
TCGT66 ()Yorumlarına baktım mugü028 birtane mantıklı açıklaman grafiğin yok burda insanlara grafikle yorum yapan yön göstermeye çalışan insanlara neden sataşırsınız anlamam.
0BeğenmedimŞikayet
Rengino ()Tebrikler çok yerinde bir yorum
0BeğenmedimŞikayet
mUgÜ028 ()2020 yilin da 2.35 TL den 7.20 TL ye gelmis bir emtia var... 4 kurus artis gorunce 2 li dip yapti diyorsunuz... Hangi bilgiye dayanarak bu tur yorumlar yapiyorsunuz? 5.35 1. inci dip , 5.50 2 inci dip ve tekrar 5.50 yapti bu da alin size 3. üncü dip... Bir de 2. inci dip yapti diyorsunuz? Ve sizi takip edenler var site de... Simdi soruyorum sana birader; 2020 yili icerisin de gram 2.35 TL den 7,20 TL ye cikmis bir emtia sence kucucuk bir beyin jimlastigi ile dip demiyorum dikkat et "duzelmesini" nerede yapar da demiyorum "nerede yapmali" diyorum? Millete 3 kurus artinca yok 2. invi dibi yapmis olabilir gibi "orta saha" konusmalari yapmayin... bir de sozun sonuna ytd... ya tutarsa hesabi... yazik... bir engel tusunuz var sizin kactiginiz son durak... umrum da dahi degil... selametle... :)))