Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Polen26 ()1862 için de aynı düşünceler vardı. İnşallah diyelim düşüş olmaz artık
Rmzhzr09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Vallahi inşallah diyelim, evet 176x çok güçlü bir destek olarak görünüyor, daha çok süründürmez de buradan döner gider umarım
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Ama aylık baktığımızda güçlü al sinyali var. Buradan düşse düşse 1768 seviyeleri görünüyor en dip nokta. ordan yine yukarı çıkış olur
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()ben gordugumu paylasmak istedim, ben aylik 3 aylik ve yillik bakarim genelde.
1BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Yok piyasanin yapacağı belli zaten sadece biz ne yaptığını göremiyoruz çünkü pirincin içindeki taşı görmek için içine giriyoruz neredeyse öyle ayikliyoruz. Geriye çekilip baksak aslında taşlar çok net siyah siyah görünüyor.
GAKGOM21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GAKGOM21 ()Bu piyasadan herşey beklenir
abdullahb_18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Aynen 2100 leri 1.5 ay gibi bir sürede görüyor olcaz. Sabreden duze çıkacak inşallah panik yapmaz kimse
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Üstad doğrudur ama saatliklerde ve haftalikta güçlü sat sinyali devan ediyor
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()canimiz sagolsun ne diyelim. olsun da zarardan ciksin insallah herkes
0BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()4 5 hafta kadar gec kalmışsın :)
0BeğenmedimŞikayet
ReLax_55 ()1810 destek olmuş gözüküyor bnce dönüş yakindir üstadım zirvelere
1BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Benim jetonun koseleri fazladir, cok mu gec kaldik yoksa:)
0BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Daha yeni mi aldınız bunun sinyalini :)