Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Emreozen85 ()çok sağol ustam, Allah razı olsun, emeğinize sağlık, atomu bulamadım ama ada için teşekkürler, adanın direnç 0,39 yani değil mi?
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sıfırlamak ()bende de o izlenim oluştu usta, ama sonra projelerini araştırdım defi projesinin lideri şu anda, yani definin bitcoıni
Crypto_00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bayayaz ()İnşaallah takip edelim bakalım. :)
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Nasip. Bende ki hedef simdilik 27$
Gunluk ve haftalik kapanista ki bırakacağı iz onemli. Yaklasik 1 senedir ayni grafik ile devam ediyorum simdilik masallahi var.
Bayayaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bayayaz ()Bu gece 26-27 görme ihtimali var yani :)
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_Çıglık ()arkadaslar ilk karlarda loseve bagış yapmayı unutmayalım.
0BeğenmedimŞikayet
EMRAHBEY ()binanca mobilini bilen varmi mesela bende 332 neo var alım satımlara giriyorum ordan satışa giriyorum limit emri ne tikliyorum miktar neo yaziyor oraya 332 yaziyorum limit emrinde 0.5101 yazıyor toplam bnb altta 169 bin çıkıyor tl yazmıyor anlamadim yardimci olacak varmi yanlış bisey yapmak istemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Herkezden ayrı boğa yaşayanlara karşı ön yargım oluşuyor maalesef neyse binlerce coin var onlarla devam :))
EMRAHBEY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Arkadaslar paylasim yapiyorum :) ayni paylasima tekrar yorum istiyorsunuz. Biraz takip lütfen
Bayayaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMRAHBEY ()dipsen alsaydik kafamiz rahat ederdi bu süreçte dediginiz doğrudur
0BeğenmedimŞikayet
Walter_w ()Hahaha ozaman artik neler yaparsin bilmem :)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Abi sana güvenim sonsuz da kafam da oturtamadım bir türlü o yüzden risk almak istemiyorum çok ayrı bir boğa yaşadı sonuçta
0BeğenmedimŞikayet
Bayayaz ()Lütfen link ile ilgili görüşünüz nedir yardımcı olurmusunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Hocam linki çünkü yorum alabilir miyim
2BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Telefonla bu kadar oluyor :). Bana 10m2 dukkat 5 ekran gerek.
Walter_w için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():) müdür benim linkte ki macerami daha oncelerden takip ettiysen biliyor olmalisin.
Hatta metafor bir seviyem var.
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Ne link mis ama tebrikler bu coine gerçekten ben şüphelerim olduğu için almıyorum ya eth gibi olup uzaya gidecek ya da xrp gibi olup süründürecek diye kararsızım sürekli :))
0BeğenmedimŞikayet
Walter_w ()Âbi bugun kac tane grafik attin eline saglik valla
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Gorselde ki direncleri takip ediniz.
brkalya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
brkalya ()Nereye kadar geri çekilmesi beklenir hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Smoke ()Teşekkürler hocam ?
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():)) muhtemelen takip etmiyorsun. Profil den bakiniz
Emreozen85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emreozen85 ()hocam ada ve atom için bir analiziniz var mıdır?