Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Ay_gül ()Hmm tmm o zaman. Btc artırmaya devam
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():) tabi ki de hayir ben onu fikir amaçlı söyledim
Ay_gül için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ay_gül ()Yanı ayı sezonuna mi girdik şimdi bu yoruma gore! :(
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Mantik su ayi sezonunda btc yada usdt miktari attirmak boga sezonunda arttirdigin adetlerden kazanmak
Ipekbtc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Usdt Btc ile ters orantılı çalışır çoğu ani hareket de. TL ile alım satımlar da çemberi daraltıp karlı işlemler yapamamamız için. Btc düşerse usdt artar
0BeğenmedimŞikayet
Ipekbtc ()Nasil yani,
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Ayı da usdt Türk piyasaların da artar
0BeğenmedimŞikayet
Ipekbtc ()Hocam ayi sezozunda usdt de dusuyormu cok
0BeğenmedimŞikayet
Bilgebilge ()Hocam etheryum için ongorunuz nedir kisa vadede elimde 1440 aldığım ether varda kararsiz kaldım oralara kadar çekilir mi sizce kari realize etmeli miyim alim firsati verir mi yeniden yoksa buralardan devam eder mi yoluna
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_Çıglık ():) aynen bu 1-2 ay göstermesin ayı sezonu
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():) ayi sezonunda benim prof alanım. Orada kazanmak daha kolay.
Sessiz_Çıglık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_Çıglık ()ayı sezonu gelmez inşaallah ont oaraya gelene kadar keyifler nasıl sitedeki eski üyeler yok olmuş
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()0.7650 seviyesinde yükseliş baslar.
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_Çıglık ()balina olmasanda balina dostun yok olamaz :) üflüyom diyosun ya arada hareket olsun yıllardır aynı yerde o bakımdan tether bile daha hareketli
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():)) tabi piyasayi ben yönlendiriyorum direksiyon benim elimde
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_Çıglık ()ustadım su ont ta bir el at çok manupıle ediyorlar :) ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Atom icin max hedef 17$ lakin. Haftalik kapanisi gormek gerekiyor. Rsi de Ikili tepe görünüyor ( düşüş formasyonu)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Ada icin profilimde grafik ve yorumlar mevcut
Ercumentt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ercumentt ()Üstad selam ada ve atom için görüşünüz nedir yükseliş devam eder mi
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():) elbet birini yakalarsiniz
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Vay be tebrikler cidden ama değerlendirememişim neyse darısı aıon un başına :)))
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()3 hafta önce bat ile ilgili paylaştığım grafik ve az once paylaştığım guncel grafik arada ki farki siz bulun.
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():) kazandirmaya devamke.