Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()btc haricinde tümü altcoindir
tades için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tades ()Neo link eth alt coinmi daha ufaklarimi alt koin diyosunuz
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()halving bittikten sonra coinlerde kalmanın manası yok. Alt coinlerde çok uzun vadeli düşünmek mantıklı değil bence ytd
Mustafamert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()arayan bulur demişler :)
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafamert ()@blkstallion size bişey danışmak istiyorum. Paribu da btt 0.00270 TL civarında. Buna uzun vadeli 1-2 yıl yatırım yapılsa kaçları görür sizce tahmini.
1BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Ben bekleyeceğim :)))
juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()ben de sabırlıyım güya ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum :)
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()işte bende onu diyorum :) nasıl bulucaz onları :)
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()rica ederim bende de var
0BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()ekli sepette, hatta elden bir an önce çıkarmak için en can attığım ama alınmış alınmıştır bekleyelim bakalım :) teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()hepsi bişiyler yapar muhakkak şöyle x5 x10 yapabilecekleri bulmak marifet
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()acaba alt boğa sezonunda hangi koinler patlıcak onu bulmak lazım
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()beklenen bir alt boğa sezonu var coinin zirvesi 15 dolar yapar yapmaz bilinmez ama zirvenin %50 sini yapsa, kötü kazanç olmaz bence. yüklü girmemek şartıyla orta vade sepete eklenebilir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Juli sakın bozma :) ben 10 üzerine atmadan bozmayacağım hatta 15-18 :))
1BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()en sevdiğimiz coin olur mu acaba sonradan kendisi :)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()rica ederim
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Teşekkürler