Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0424 00:19:43
EUR 36.0410 00:19:43
USD 34.5492 00:19:43
ALTIN ONS $2709.6450 00:19:43

Konu: usd- tl 4s analiz. ytd

⭐⭐Yarasa72 ()
Sterlin

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Kurtu16 ()

Hocam telefon bankacılığından açılıyor . saat en geç 16 da aktarıp sabah 7 gibi geri dönüyor

Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Yarın onu bir sorayım hocam teşekkür ederim :)

0BeğenmedimŞikayet

Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()

Bankada (Türkiye Finans) müşteri danışmanınıza ulaşırsanız günlük hesap açıyorlar hocam. Döviz almadığınız günlerde boş boş durmasından iyidir.

Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Haklısınız bu da güzel bir düşünce hocam ama tfx günlük vermiyor sanırım :)

0BeğenmedimŞikayet

Hafta başında hatırlarsanız ben kanaatimi şöyle paylaşmıştım::
https://grafik. altin.in/grafik/uyeler /236565/236565_GR202144n392. jpg

Grafikte durum stabil, mavi çizgiyi aşarsa yukardaki siyaha kadar gider, daha fazla bir şey olmaz. Sonra yoluna devam eder demiştim. Kanaatimin dışında da bir şey çıkmamış. Grafikte üstteki siyah çizgi 7.55'ten geçiyordu. Oraya uğradı geri döndü.

Bu arada dikkat ederseniz grafikte Ichimoku'ya ek olarak iki adet bollinger MTF kullanıyorum. Biri günlük diğeri haftalık. Çünkü tek başına Ichimokuya güvenmek de olmaz. Dövize girmek için trendin kesin dönüş yapmak üzere olduğundan emin olmak lazım. Neden? Günlük faizde param zaten güzel kazandırıyor şu an. Aldığım yer günlük faizden çıkarmaya değer bir yer olmalı. Yoksa bir gün dövizler her türlü yükselecek.

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Teşekkür ederim hocam şöyle diyebilir miyiz dolar ayın 20'sine kadar biraz daha yükseliş gösterip 20'sinde satış baskısı yiyebilir mi? Sizin bu konudaki yorumunuz ne olur.

1BeğenmedimŞikayet

Estağfurullah hocam. Normalde öyle de sonuçta 4 saatlik grafiğe bakıyorsun. Bu sistemde en iyisi günlük ve haftalıklara bakmak. O grafiklerdeki Span B çok daha önemli...

Bir de ben denemedim ama 1, 2, 3 ve 4 saatlikler için farklı parametrelerin girilmesini savunanlar var. O parametrelere göre göstergelerin şekli de değişiyor.
Ben ise saatliklere vur kaç fırsatı aramak dışında bakmadığımdan pek ilgilenmedim o konularla.

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

@Hüzünbaz_Gram_Altıncı şu çizgi ayın 18'inden itaberen yatay bir hal alıyor. Burada da orayı kırmak zor olmaz mı?

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Bakalım hocam :)

_muge için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Dusen kanalda gidiyordu kendileri, tableti alip atayim simdi, siz de bakin hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Canınız saolsun hocam :) sizin dolarla ilgili çalışmanız var mı?

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Hocam likem bitti:(yarina borcum olsun

0BeğenmedimŞikayet

Çermik ()

Katılıyorum kardeş.

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

valla hocam öyle düşünüyorum :)

Çermik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çermik ()

Bakalım; ))

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Teşekkür ederim. Dolar şuan 7.32'lere gidip tepki almaya çalışıyor. Ytd :)

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Emeginize saglik hocam, bakis acimiz genisledi:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum