Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0562 16:38:47
EUR 36.4190 16:38:47
USD 34.4560 16:38:47
ALTIN ONS $2638.8850 16:38:47

Konu: Gbp- Tl 4s Analiz Ytd.

⭐⭐Yarasa72 ()
Sterlin

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

memp ()

Buralardayiz hocam sizlerin pesindeyiz sizler izin verdikce:)yavas yavaş grafik cizme yorumlama derken kendimizi gelistirecegiz insallah

Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

memp ()

Buralardayiz hocam sizlerin pesindeyiz sizler izin verdikce:)yavas yavaş grafik cizme yorumlama derken kendimizi gelistirecegiz insallah

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hocam buralardan ayrılmayın fazla kimsenin grafiğinede bakmayın herkes usta değil bende değilim acemi çalışması da benimki :) ama arif hocam saolsun ondan öğreniyoruz.

memp için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

memp ()

Hocam formadaki gumus sayfasi ve dolar sayfasi sizlere emanet bence. oralardada ustatlarimiz var elbette ama o kadar cok bos yorum varki ustatlarin yorumlarini goremiyoruz bile

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Ben yardımcı olurum hocam bildiğim kadarıyla tabi önce gelişim sonra yatırım felsefesi şimdi bazenn insan uçtu uçacak diyor ya o yanlış. Gümüşteki çoğu insanında öyle yanılgısı var herkes fikir sahibi ama kimse bir şey bilmiyor :)

0BeğenmedimŞikayet

memp ()

Ayni fikirdeyim ridvan hocam bir muddet bircok formu uzaktan izledim uyelikten once ama buradaki sterlin ekibi ozellikle duzgun olsun diye kurulmus gibi aile gibi. grafik konusundada katiliyorum hocam yorum yapabilmek icin ogrenmek lazim kabaca birkac kelimeyle basladik insallah basaririz sizlerin sayesinde hocam

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hocam ben 6 ay boyunca üstadları izledim. Bende yavaş yavaş gelişimime katkı sağlamaya çalışıyorum. Öğrenmeden yatırım risktir bazen ben bilmeden tepeden alıyordum kaçtı kaçacak derken sonra zarar stres diyerekten bu grafiğe el sardım. Bende acemi sayılırım üstad değilim ama sağolsunlar eksiklerimizi kapatıyorlar. Sterlin ailesi diğer gruptakilerine benzemez. Hepsi çok iyi değerli insanlar.

0BeğenmedimŞikayet

memp ()

Akif hocamin obo ve tobolari sayesinde bazen bulabiliyorum hocam daha isin cok basindayim kendimce biseyler ogrenmeye calisiyorum işte. al- sat bir yere grafiklerden keyif aliyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hocam en azından kanal oluşturmayı öğrenmeniz bile çok büyük bir gelişimdir. Tobo ve oboyu da çalışırsanız tamamdır :)

0BeğenmedimŞikayet

memp ()

Cok tesekkur ederim hocam yarin bilgisayarimi acaracmaz bunu cizmeyi deneycegim.. formda calisma sayfasi olsa aslinda oralara bizler calismalarimizi atsak sizlerde hatalarimizi musait oldukca soyleseniz çok iyi olur diye dusunuyorum kendimizi gelistirmek acisindan. sizlerin tecrubeleri bizlerin hatalariyla birlesince sanirim gelisim cok daha hizli ve guvenli olur:)

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Likeler size Ridvan hocam

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Rica ederim hocam

Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Emeğine sağlık rıdvan hocam

2BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

9.94, 9.92 civarı yapıyor sanırım. Hedef değil buradan dönebilir de şuan düşen çizgi kırılırsa oraları gelebilir. Ytd

Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Yani hedefte9.826 mı var hocam doğrumu anladım

Saygılara

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Nasılsın telefon t9 hatasından dolayı oldu :)

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hocam yeni bir kanal oluşturmuştu. Sonrasında tekrardan aşağı bir iğne atmış gördüğünüz gibi o iğneden sonra çizgiyi çizerseniz yükselen kamayı görürsünüz. Yükselen kamayı kırdı şuan düşen yatay çizgiden destek alıyor orayı da kırarsa eğer en altaki çizgi destek görevi görecek. Nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

memp ()

Tesekkurler hocam dusen cizgi kamanin sagindaki oluyor sanirim ustadim. peki trend cizgisi saniyorum yukaridan canagin sol kismindan gececek sekilde cizdiginiz cok zamaninizi almayacaksa neden canagin sol bacagindki mumu kullandiginizi aciklarmisiniz hocam.

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hocam düşen çizgiyi kırdı. Bugün onun üzerinde yine tutunup tepki aldı. Şuan kanalda gidiyor dolar yamukluk yapmasa olumlu :)

0BeğenmedimŞikayet

memp ()

Emeginize saglik hocam. aciklama olmayinca pek yorum yapamiyoruz.. sanirim bir kama var)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum