Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Evt biliyorum hocam... Gecen sene söylemiştiniz... Kolay gelsin
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Emeğine sağlık çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam elinize sağlık bu arada meslektaşız
NURCİ_55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Benden de saygılar
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()Saygılar hocam
1BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Çok severim bu sözü... Paylaşmak istedim... Bir öğretmen olarak hiç bir zaman çok biliyorum demedim... Bilmiyorum diyeni daha çok takdir ettim. Öğrenmeye açık olduğu için... Ben de nacizene bilgiye açım halen...
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam ne güzel söz ağzına sağık
1BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Olgun başakların boynu eğik olurmuş...
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam seni anlıyorum yalnız 10 saniye işini mütevazilik olarak yorumluyorum
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()hafta sonları siteye girmiyorum hocam aile aktiviteleri bütün hafta geç gidiyorum zaman anca hafta sonuna kalıyor onuda ailemle ilgilenerek geçiriyorum kaldıki benim bildiklerimi sen on saniyede yazarsın hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Sayın hocam aslında hepimiz birer öğrenciyiz nedeni öğrenme işini yapan herkes öğrencidir. ders konusuna gelince her hafta burada grafik atabilen her arkadaş sırası ile anlatacak
memp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()O zaman beklemeye devam hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Tesekkurler hocam umarim iyi bir ogrenci olabilirim:)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Cemil hocam bu yıl sendende faydalanmak istiyoruz. sanırım elinde gelen yardımı yaparsın bizlere
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam seni listemizin başına ekledim
memp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun
Kurtu16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam inşallah çalışır diyelim sonuçta 1 saatlik grafik günlük grafik değil bu
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
memp ()Tesekkurler hocam elinize saglik
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hocammm hosgeldiniz:) gelsin 1,39 umarim, ne varsa sterlinde var:) saygilar sayin hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
Kurtu16 ()Eline sağlık Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah Halil hocam senin de eline sağlık
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah Cemil hocam sende hoş geldin
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Elinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()hoşgeldin akif hocam eline sağlık