Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
2BeğenmedimŞikayet
Bahaattin ()Uzuldum bu duruma. Keske olmasaymis. Cunku beni elestiren birinin gafigini yapici olmak adina begenip yorum yaptim, ve karsilik almadim. Suphelerim dogru cikti. Bunu yorumladigim icinde uzgunum. Kimse kusura bakmasin.
project için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
project ()Grafiklere ilgi göstermeniz güzel. Buradaki herkesin teknik bilgisi olmayışı ve kurdaki gidişatın tekniğe yabancı arkadaşlar için de daha anlaşılır olması açısından rakamlardan söz ederken görsel paylaşım yapılması taraftarıyım. Grafik paylaşan arkadaşların birbirinden esinlenmesi çok normal. Hatta senin grafiğin bir başkasında farklı fikirler de yaratabilir. Fakat kendine ait olmayan bir grafiği paylaşan kişinin teknik bilgisi bende soru işaretleri oluşturur ister istemez. Ve grafiklerin yorumlamasına da şüphe ile bakarım. Bana hak verirsin diye düşünüyorum. Bu yorumu senin adına yapıcı bir eleştiri olarak kabul et lütfen.
1BeğenmedimŞikayet
mat19 ()adına birine cevap verdim kusura bakma
karan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mat19 ()dolar 7.51 üstü günlük kapanıslar gelmedigi sürece düsüs egiliminde
Yeşilllll22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Aynen. aynı zamanda 200 ema dan tekrar dönerse bir de tobo oluşturma ihtimali de var gibi. ytd
mat19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Ne demek dostum bu?
0BeğenmedimŞikayet
mat19 ()yani hocam 7.51 üstünde kapanıs yaparsa dolara girilir
0BeğenmedimŞikayet
Bahaattin ()Hem ema hem bolinger hemde ust kama iyice sikisacak desenize bakalim nereye kiracak. Grafik icin emege saygi.
0BeğenmedimŞikayet
Nik10 ()Kara gözlüklü zenciler doların tabutunu hazırlıyorlar gibi, grafik onu gösteriyor..