Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Eth haftalık kapanışı yine güzel yaparsa Senin o grafik de çalışacak bence :)) ytd
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()Yok dostum sıkıntı yok, öylesine yazdim
Crypto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Dostum düşmüyor sanırım yazdıkların gelmedi bir şey
ferhat1223 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ferhat1223 ()Abi geldimi msjim
Crypto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Kardeşim ne oldu her şey yolunda mı
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Merhaba hayırlısı
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Merhaba, bekliyoruz biz de yükselişi bakalım nereye kadar gidecek:)
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()okudum diğer yorumları da anladım olayı, problem etmeyin..
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()Boş bogazlik ettim. Önemli bişey değil. Grafik benim aylık periyotta beklentim bu şekilde. Kaç ayda gelir kaç senede gelir bilinmez ytd
juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()nasıl yani? :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()yok est ortada bir kusur yok, paylaşım benim sonuçta bizede arkasında durmak yakışır. hem bu grafik btc nin 100k ve üzerinde bir fiyatlama yapma ihtimaline karşı çizilmiştir. Şuan btc haftalıkta bir düzeltme sürecine girdi bu grafik gelecekse bile aylar belki yıllar sürebilir. yatırım tavsiyesi olmasın
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Rastgele yüzler gülmeye başlamış işten dolayı bugün bir kez tek girebildim ne olacak eth yükseliş nereye kadar
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Kusura bakma lütfen, özür dilerim...
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()bu grafik sahtedir. hesabıma girip biri atmış ben değilim.
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Gördüm :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()daha önce dirençleri vermiştik 35k 35700- 36500 buralar önümüzde ki önemli dirençler ytd
brkalya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()rica ederim.
0BeğenmedimŞikayet
brkalya ()Teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()buradan uçacak kaçacak demek çok zor 37 k lardan düşerse bu kez daha büyük bir obo oluşturur, buda btc nin yükseliş trendinin bozulduğunu teyit eder direnç direnç gitmek önemli ytd bu paylaştığım grafikler zirve yerler, hedeflerin gelmesi belki aylar belki yıllar sürebilir.
0BeğenmedimŞikayet
brkalya ()Emeklerinize sağlık Teşekkür ederiz. Hocam grafikleri sizin açıklamalarınıza bakarak anlamlandırıyoruz ancak. Bugün gün boyu 350k deneyip geri çekildi. 350k önemli bir rakam mı ? Kırdıktan sonra önü açık diyebilir miyiz
0BeğenmedimŞikayet
HeisenBerg~ ()dot hakkında calısman var mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()rica ederim dostum katkımız oluyorsa ne mutlu
HeisenBerg~ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Surkentli_34 ()Hocam yarın teşvik paketi açıklanırsa eteryuma nasıl etki eder
HeisenBerg~ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HeisenBerg~ ()emeğine sağlık hocam like kapalı oldugu icin like atamıyoruz ama çok teşekkürler dündendir çok yardımcı oldun
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Selamlar 2021 sonu hedefi nedir üst bandın
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Yok yükselsin de yavaş yavaş farketmez yeter ki yükselsin 1500 belki bu ay görür :)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()ben örnek olarak bu ay üzerinden bir trend çizgisi çektim bir ayda bu noktaya ulaşması imkansız, belki aylar belki seneler sürebilir yanıltmasın.
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Çok umutlandım gerçekten çok teşekkürler