Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler dostum bereketli kazançlar. Bu seviyelere dikkat etmek gerekli. ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tamam dostum kolay gelsin.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok bakmadım dostum malesef şu an grafiklere bakamıyorum.
Lakin rasyoda 2'li Dip çalışması var daha büyük resimde gördüm onu izliyorum fırsat buldukça ve 75 üzerine çıkar da kalıcı olursa gümüş için pek iyi bir durum değildir altın güçlenmiş demektir... ytd
70 altında kapanışlar ise tam tersi gümüş için olumlu olur. ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rasyo. 15 dklık fincan kulp yapıyor gibi . . Boss baktın mı?
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynı görüşleri paylaşıyorum hocam zaten en güzel yanı dua almak yahut insanların yüzündeki gülümseme olabilmesine katkı sağlamak :)
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Rica ederim dostum bol kazançlar sonuçta takipçilerimiz var ve bu bir sorumluluk faydalı olmak yeter birde hayırlı dualar alsam oh mis :)
4BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Evet cuma günü kapanış olarak 6.15 i izleyeceğim altı üstü diye takip edeceğim dostum ben değil resim söylüyor :) ytd
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eline emeklerine sağlık hocam
Çalışmalarınız çok yararlı oluyor zaman ayırıp emek vermeniz çok değerlidir
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Siz hocam. bir kırılım bekliyorsunuz sanırım demi? Ücgen daralıyor da
3BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Rica ederim dostum bol kazançlar
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Uğur Hocam eline sağlık teşekkür ederiz