Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Öncelikle 1858 usttunde günlük kapanislari 1890 na götürür diye düşünüyorum
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Onslarda satış baskısı var mb kararında dolarda salarsa gramin 472 zirvesi artik 450 ola bilir diye dusunuyorum 440 altında tekrar parçalı alımlara baslarim suan izlemek daha güzel ytd
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Sizde diyorsunuz 1890onemli
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam 2-3 parça ani yukselislerde arkasından bakmamak adına durmalı 1_2 parça ile günlük trade yapmak daha doğru bir seçim olacaktır diye düşünüyorum ytd
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Gayet başarılı adminden grafik yetkisi istemelisin :)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Yok zarar kes yapmadim ortalama dusurdum 439 aldım 445 den ciktim ortalamsi bana gore satış yedi yicek gibi ytd
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Allah razı olsun abi seviliyosun
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Bende yorgun uykusuzum satlerdir. eve gel çocuk yine elhamdülillah. yani herkesi değil bir iki kişiye baksan yeter
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aynen 450 aldim 439 dn aldimla zararsiz az bir krla ciktim suan sattim yerin altında ytd
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aynen abi sen takip ediyosun baya ben yogunum biraz biseyler olursa yazarsın bana tl de beklemek mantikli ozaman dolar salarsa dolar alicam 7.35 alti gelirse tekrar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Bir kaç tane grafik var onlarda bakarsaniz çok memnun olurum
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Arkadaşlar dün aslında hem toboyu hem oboyu aynı grafikte gösterdim tobonun sağ bacağının olduğu yerde obo oluşma riski var
https://altin.in/akif44
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Tamam kardeşim seni takip ediyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Olur kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Beraber harekt edelim bu sefer tamamı toprağım. bak 1960ta hep fisekledik birbirimizi bu sefer daha temkinli olalim
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Kardeşim birşey danisacagim sizede. bubons 1899cikio oradan iniş yaparsa sizde İbo görünüyormu. bende grafik atma yetkiside yok malesf. ama size bir ustanın ismini versem baksanız olurmu
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Bende öyle düşünüyorum ytd yatırım tavsiyesi değildir
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Biraz uzak duracağım kardeşim. elimde bozdugum bir parça TL var . bugünde 3300tl geldi durcagim bu sefer hedefi kesinlikle bekleyeceğim. zaten elim ful dolu gram var. onun için hakkımızda hayirlsi olsun
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()O konuda haklısın kardeşim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Kardeşim alım yapma şimdi çünkü onslarda satış baskısı var özellikle 1890cikipta inerse vayki vay ne sen sor ne ben diyeyim rakamı asagilar gelir okadar
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()450 aldıklarınizi zararkesmi yaptınız 439 la?
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Bence mum attı yeri teyit edip ole cikacak usta salacagini tahmin ediyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aynen hocam bende onu düşünüyorum 450 aldiklarimi 439 la kurtardim ciktim gelirse benimdir gelmezse yol alir gider ytd