Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0584 09:52:27
EUR 36.7403 09:52:27
USD 34.6918 09:52:27
ALTIN ONS $2650.4600 09:52:27

Grafiği gönderen: ASRN

ASRN ()
Ons
Kanala doğru 1890 üzerine atamazsa yeniden 1800'e doğru alım fırsatı vereceğini düşünüyorum ytd

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Öncelikle 1858 usttunde günlük kapanislari 1890 na götürür diye düşünüyorum

Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Onslarda satış baskısı var mb kararında dolarda salarsa gramin 472 zirvesi artik 450 ola bilir diye dusunuyorum 440 altında tekrar parçalı alımlara baslarim suan izlemek daha güzel ytd

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Sizde diyorsunuz 1890onemli

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Hocam 2-3 parça ani yukselislerde arkasından bakmamak adına durmalı 1_2 parça ile günlük trade yapmak daha doğru bir seçim olacaktır diye düşünüyorum ytd

KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Gayet başarılı adminden grafik yetkisi istemelisin :)

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Yok zarar kes yapmadim ortalama dusurdum 439 aldım 445 den ciktim ortalamsi bana gore satış yedi yicek gibi ytd

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Allah razı olsun abi seviliyosun

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Bende yorgun uykusuzum satlerdir. eve gel çocuk yine elhamdülillah. yani herkesi değil bir iki kişiye baksan yeter

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Aynen 450 aldim 439 dn aldimla zararsiz az bir krla ciktim suan sattim yerin altında ytd

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Aynen abi sen takip ediyosun baya ben yogunum biraz biseyler olursa yazarsın bana tl de beklemek mantikli ozaman dolar salarsa dolar alicam 7.35 alti gelirse tekrar ytd

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Bir kaç tane grafik var onlarda bakarsaniz çok memnun olurum

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Arkadaşlar dün aslında hem toboyu hem oboyu aynı grafikte gösterdim tobonun sağ bacağının olduğu yerde obo oluşma riski var

https://altin.in/akif44

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Tamam kardeşim seni takip ediyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Olur kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Beraber harekt edelim bu sefer tamamı toprağım. bak 1960ta hep fisekledik birbirimizi bu sefer daha temkinli olalim

Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Kardeşim birşey danisacagim sizede. bubons 1899cikio oradan iniş yaparsa sizde İbo görünüyormu. bende grafik atma yetkiside yok malesf. ama size bir ustanın ismini versem baksanız olurmu

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Bende öyle düşünüyorum ytd yatırım tavsiyesi değildir

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Biraz uzak duracağım kardeşim. elimde bozdugum bir parça TL var . bugünde 3300tl geldi durcagim bu sefer hedefi kesinlikle bekleyeceğim. zaten elim ful dolu gram var. onun için hakkımızda hayirlsi olsun

Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

O konuda haklısın kardeşim ytd

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Kardeşim alım yapma şimdi çünkü onslarda satış baskısı var özellikle 1890cikipta inerse vayki vay ne sen sor ne ben diyeyim rakamı asagilar gelir okadar

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

450 aldıklarınizi zararkesmi yaptınız 439 la?

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Bence mum attı yeri teyit edip ole cikacak usta salacagini tahmin ediyorum ytd

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Aynen hocam bende onu düşünüyorum 450 aldiklarimi 439 la kurtardim ciktim gelirse benimdir gelmezse yol alir gider ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum