Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Sabır etmekten başka bir şey gelmez insanın elinden ya parayı 3 aylığına borç vermiş gibi düşünün :)
ŞiRinN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Him :( taş olsa çatlardı ben çok sabirliymisim aslindaa :(
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Gbp- usd yamuk yaptı. Yoksa çok güzel bir tepki verecekti. Normalde dolar 7.36 olunca bu tepkiyi verdi. Sabırdan başka bir şey kurtarmaz sizi sabır :)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Bu kadarmi yaa 10.10 kaldıkmi
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Arkadaşlar gbp- usd kaynaklı fazla bir yükseliş olamadı maalesef. Ama ayranımız bardakta duruyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Rica ederim hocam
memp için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
memp ()Elinize saglik hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam size yazık olur stresten uzak durun. Dışarıda güzel bir kış havası var soğuk biraz ama idare eder. Sakin olun inşallah çıkar.
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Sırf bu haz için bekleyim de bu patronlar tavuk vicdanlı çıktılar valla psikoloji koymadılar aylardır hele de gram ah gram bitirdi beni :)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()İşte hocam patron diyorki paran bende ama erken istersen paranı keserim ve bir daha vermem :)) patronun keyfi ne zaman isterse oraya taşıyacak :) sonra patronu paraylan döveriz hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Aynı şey olur mu öyle patronu döverdim beenn:)) grafik anlamıyorum ogrenmeme gerek. yokki asla almiycam artık bu kez tövbe ettimm:))
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam terste kalmak kötüdür. Ama karın ağrısı daha kötü size tavsiyem grafik öğrenin bu sefer terste kalmazsınız :) huzur içinde sabır gereklidir. Farzedin ki gıcık bir patronunuz var size üç ay maaş vermiyor :))
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Arsa mı:) ben uğraşamam ki ben evime ve işime yapicam. insallah bi cikaydim çok bunaldim bu kez aynen huzur istiyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()En güzel yatırım huzurdur hocam ben şuna inanıyorum fazla kazanma hırsı daha fazla kaybettirir. Bence en sağlam güvenilir yatırım boş arsa :)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Aslın da terteyim fincan kulp destek direnç biktim hatta yıldım inşallah çıkabilirim daha almiycam gram gümüş hepsinden biktim:))
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Siz terstesiniz sanırım moralinizi bozmayın fincan- kulp yaparsa hedef gelecektir. Ama ytd:)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Inşallah calissin 10.40 la bekliyorum kıyamıyorum kraliçe ye tamam dır resme dikkat:)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Teşekkür ederim grafik diyor ki önce 10.21 yapayım fincanı tamamlayayım sonra aşağı gidip kulpunu yapayım sonra hedef 10.44 :)) karşınıza yarasa resmi çıkınca son noktaya geldiğimizi anlayın :)) ytd. İnşallah çalışır diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Aynen çok şanslı hissettim :) emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Ws programından güzel oluyor :) ilk defa böyle grafik yapan birini görmek daha güzel bence :)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()renkli grafik güzel de :)