Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Beşiktaş35 ()Yukarısı gider aşağımı
BENJO_KRALI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BENJO_KRALI ()Seni fişekçi seni :))
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Aynen öyle dostum toplayıp toplayıp
8.70 den bozacağım
Birazda fişek yapalım :)))
0BeğenmedimŞikayet
Bahaattin ()Grafik 10 numara olmus, aynen beklemeye devam,
Abd deki belirsizlik azaliyor olabilir diye dusunuyorum.
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Egmen ()Hadi emice iyisin bugün keyfin yerine gelmiş :)))
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()BENJO bu işte ansızın gidiveriyor
0BeğenmedimŞikayet
BENJO_KRALI ()7.26 destek çalıştı tepki verdi diye yorumluyorum ben YTD kendi düşüncem
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()18:00'e doğru belli olacak, ne olacağı. Yükselişin sebebini bulamıyorum. O yüzden izlemeye devam...
Bahaattin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cladius ()Aşmasını istiyorum ama aşamayacak diye düşünüyorum. Güzel grafik tebrik ederim
0BeğenmedimŞikayet
Bahaattin ()Gene kanala donecek gibime gibi.
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()üçgenin alt çizgisi en az 4 saatlik aşamaz ise düşüş için teyit almış demektir. Geçmesi durumunda orası artık yeni desteğimiz olur.
JARDEN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Arkadaşım teyit hareketi olarak işaretlediğiniz bölge neyin teyidi olacaktır... teşekkür ederim...