Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn rxz5k2 çalışma aralıgı 24.185 yukarıda verilen rakamlardır olası hareketi yapmak için şunu söylüyorum stop seviyesi 24.435 den 24.185 indirilp yukarıya hareket pivot noktası 25.75 de kalmıştır ytd bol kazançlarınız olsun
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Yine çalışırsa 25.75 üzeri yokmu veya ordan dönerse çalışacak mı diyebiliriz
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bu daha önce çalışmıştı diger sayım dalgasıyla rölant uyumludur
1BeğenmedimŞikayet
Gio ()Rica etsem biz fani kullar için biraz daha açık anlatır mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
entropi2172 ()Kasım ayını inceledim hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
entropi2172 ()Teşekkür ederim Bünyamin hocam ne demek istediğinizi anladım. hocam son bir soru daha teşvik paketi açıklaması onslari nereye kadar götürebilir. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Kasım grafigini inceleyiniz veya istişare ediniz yaşıyan arkadaşlarla bu gün 25.75 in üzerine atmamış bir gümüş haftalıkda alıcıyı nerden bulacak micro ve stabil müşterinin gücü yetmiyor yukarı atmaya güvensiz benim için diyebilirim londra külçe tetikçi arıyor olabilir kısacası %60 ihtimal düşecek %20 yatay %20çıkacak ihtimali. siz degerlendirin ben anlatttıgıma göre kendi pozisyonumu alıyorum okudugunuz için tşkr benden çok profesyonel arkadaşlarımız var içimizde onlarla istişare ediniz ltfn ytd
entropi2172 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ağ_tut ()Bu şu demek mi oluyor dip gösterdiği yerlerden aldırıp sonra daha mı dip olma ihtimali var yemleme gibi
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Mamagna şuduki fırsatçılık yaptıgını zannedenleri anafor gibi aşagı çekme ihtimali var kasımda 20 gün boyunca yaşandı sadece öngörüdür saçmalamada olabilir okudugunuz için tşkr bol kazançlar ytd
DAMLAyaDAMLAya6 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
entropi2172 ()Bünyamin hocam anlamıyoruz düşüyor mu yoksa yükselecek mi benim için çok teknik bilgi
0BeğenmedimŞikayet
DAMLAyaDAMLAya6 ()Meali nedir
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Gumus için olumlumu olumsuz mu Sn Bünyaminy
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bu düşüşte çalışan sayım dogrulaması karekteristik yapının yapının dışında hareket ediyor fenita dip tamamlamasını toplayarak yapmaya çalışacak 20 derece dogu kuzey çifti yapmaması topluyarak mumu tamamlamaya çalıştıgını gösterir ytd
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Dua ederdik sana
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn aslan2 tevazu geregi ytd
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Sessiz olunca duyamıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn vlk yasan hala tl yim anlamında bircümle bu grafigi atarken 2 gün önce sessiz bir şekilde bir şeyler anlatmaya çaılışıyordum ytd
Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Bşraz acıklayıcı olabilirmi ne yapmalıyız
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bu grafigin calışması enterasan