Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 06:54:37
EUR 36.2001 06:54:37
USD 34.5319 06:54:37
ALTIN ONS $2685.7550 06:54:37

Grafiği gönderen: ASRN

ASRN ()
Ons
1955 üzeri kapanislarla kanal içinde hareket edecektir diye düşünüyorum ytd

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Önemli deil herkes zararda bende dün 1 k zarar ettim

Emre47 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emre47 ()

Hocam like verdim teşekkürler bilgiler için

KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

ustam ben 1960 donecegini biliyodum 1893 vardi bende halada tedirginim 450 az bise gram aldim o bile terse 3 parca abd yı bekliyodum herkes duser diyor bende cikar diyemiyorum bende baya zarardayim vebal alamam baktin dusuyo önlem alırsınız bise diyemiyorum ytd kusura bakmayin

Emre47 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emre47 ()

Hocam size ilk defa yazıyorum 1915 ten 5 lot var takip edemedim şimdi kapatmak dogrumudur geri dönüş yaparsanız memnun olurum bin TL zarar var

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Ordan dalarim gümüşe ya herri ya merro:))

Kriyt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kriyt ()

Dostum 16.30 önemli veriler iyi gelirse abd onsu 50 ye gönderir gibi geliyor.

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Aklımda kötü senaryo var inerse direk 1822 bakalim gram aldim dün dolar 7.50 olsa kurtarıyor dünürler ytd

0BeğenmedimŞikayet

Kriyt ()

Demiştin dostum ama bizim de dediğimiz gibi 1893 dönüm için son şansıydı. Kırmadı ve ön görün önce 1850-55 iğne sonra 1880-90 sonra 1850 berse 1810 hoş geldin sonrasını üstad lara bırakıyorum:)

1BeğenmedimŞikayet

Kriyt ()

O zaman olur anlaştık :)

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

ay içinde demedim Aylık zaman dilimi hedefleri uzun vade 6 ay ile 2 sene aralığı

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

1893 demistim dimi:)

0BeğenmedimŞikayet

Kriyt ()

Ben gene o kadar erken geleceğini düşünmüyorum ama 1850 kırılacak gibi. İlk hedef olarak. Tepki alışı bile o kadar sınırlı kaldı ki.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Evet hocam 1850 altında aylikta 1640 hedefli

0BeğenmedimŞikayet

Kriyt ()

Bu grafinden 1690 da çıkıyor biliyorsun de mi:)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Evet kardeşim

ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ANL_ANL ()

kabaca 1900 mü hocam

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Düşüş kanalının içinde kapanış yapmamalı yoksa 1850 denemesi yapabilir diye düşünüyorum ytd

1BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Tşk ederim kardeşim ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum