Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()Dün resim attım ustalara söyleyin duvara çerçeve yapıp izlesin gelcem :D
Q777 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Nerelrdesin usta ortalik usta gecinenlerle dolu sitede sec begen al pazari ne zaman kalkiyor tezgahi kaptirmayalim :)
The_Makine için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()Açıp dönüş yerinr bakıp, Tekrar kapatıyoruz.
Sabredin!
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Eyvallah baskan
Lawyer10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer10 ()Arkadaşım tamam dedim takipteyim ustaysa görücem zaten ustalığını geri adım atmaktan da gocunmam yani
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()8 60dan beri bi dolar almadi zaten yukselecgini anladigi anda 7 50 de olsa alir gorursun saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Skrya ()Hakkaten nasıl da sınıra gelmiş ama geri dönmüş
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer10 ()Tanımıyorum ve bekliyorum ben de öngörüsü gelirse helal olsun diycem kendisine gelmezse de çok pis Sarıcam ama :)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Baskan the makine ne selaleci ne fisekcidir haberin olsun cikacagi zamanda cikacak diyecektir sayili eski ustalardandir kendisi tanisan boyle dusunmezdin
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Senle ayni fikirdeyim zaten 5te4 luk alimi yapmisim ge dolar karisik iyice dip olsunda alalim son alimlarida merkez zqten 20 faiz en kotu yaoacak gibi kafaya koymuslar
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer10 ()Teşekkür ederim tavsiyen için ama sen söylemesen de kendimi düşünmeyi akıl edebilirdim sanıyorum seni düşünecek değilim :)
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()Benim adıma sorun yok
En az tepe noktasının 1 tl altından alırım.
(7.50) veya 1.50 tl altından (7.00) anlayacağın göreceğimi görmüşüm zaten siz kendinizi düşünün ters hareket yapmayın hayırlı günler.
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer10 ()Bu gözler çok görmeden bekleyen gördü burda, neyse bekleyelim görelim o vakit
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()Görmeden bekleyemeyiz zaten.
Nasıl navigasyona giriyorsun
Örn, Şişli yazıyorsun rota oluşturuldu diyor öyle düşün :)
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()Hayır bugün izle bence bir kac saat sorunun cevabını öğrenmiş olursun
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer10 ()Hııı senin görüşün değil beklentin yAni daha çok bu, anladııımm
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()7.30 bi kırılsa hop ordayız diye diye kendimi avutuyorum moral oluyor yoksa bakma bizimde canımız çekiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer10 ()Eee orası dip olsun bi zahmet 5 de olmasın yAni 7.34 ü dedim ben dip mi diye
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()Burasından kastın 7.00 6.85 civarıysa evet.
2BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()6.85 mi kurban senin dilin ne soyliy )
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()düşecekmi yükselecek mi
1BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Hep sen dusuruyosun baskan su dolari boyle diye diye 7 getrtecen anlasilan :)
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer10 ()Dip mi yani burası?