Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
urbem ()Ne güzel açıklamışsın. Çok teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()kıymetli bilgiler için çok teşekkürler. Onstaki bu çıkışların girdiği yer kripto para olabilir mi hocam onslar bir ileri bir geri yaparken kriptolar sürekli yükseliyor. Ne dersiniz? Kripto para da almak istiyorum ama takip ediyor musunuz bilmiyorum bir taraftan da hiç güvenilir gelmiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Anestek ()Hocam merhabalar, gümüş etflerinden bir haber var mı, bir de 26.20 kırıldı 30'a kadar direnç durumu nedir parçalı satış için 30 civarına kadar beklenmeli mi? Tşk
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz güzel grafik detaylı yorum için az ve öz yazıyorsunuz tek nokta atışı profesyonellik belli oluyor sağolun varolun Hocam
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()o bunu hep yapıyor kardeşim takılmamak lazım ona. biz kazancımıza bakalım.
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()@ferit007 ne yapmaya çalışıyorsun?
Başkasına yazılan mesajlara neden cevap yazıyorsun
@admin
ferit007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()kardeşim takılmayın şuna cevap vermeyin kendince oynasın. aklınca alaymı ediyor nedir anlamadım ki..
7438 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkürler değerli bilgilendirmeniz için hayırlı günler bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
SABIRSIZzZ34 ()Kasıtlı yaptığından eminim. Engelledim şimdi
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()banada öyle geliyor sanki kardeşim..
-1BeğenmedimŞikayet
7438 ()bahsettiği kişi sensin aklından zorun mu var senin?
0BeğenmedimŞikayet
7438 ()bence herkez engellesin aklınca bizle eğleniyor.
SABIRSIZzZ34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()kardeşim dedim ya biz alıştık ona sen cevap yazma boşver takılma ona..
0BeğenmedimŞikayet
SABIRSIZzZ34 ()Hunili Ferit sövdürme kendine işin suyunu kaçırmaya başladın. Herkesin yazdığının altına salça olup durma. @ferit007
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()rica ederim..
üçkardeşler için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()Guzel calışma Bilgilendirme için tsk ler
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()ben teşekkür ederim kardeşim. diline sağlık. gerçekten sizler için ugraşıyorum..
1BeğenmedimŞikayet
SABIRSIZzZ34 ()Ellerinize emeğinize sağlık teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()ben teşekkür ederim kardeşim sağol. evet çok emek verdim ama sizler buna değersiniz..
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Fazlaca emek verilerek hazırlanmış. Teşekkürler hocam.
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()sağol kardeşimsin sağol.. çok ugraştım ama sizler için buna değer hepiniz değerlisiniz benim için ünüversitedeki ögrencilerimden farkınız yok sizlerede bir okadar değer veriyorum..
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam hem grafiniz hem de degerlendirmeleriniz yerinde olmuş
1BeğenmedimŞikayet
deryacakirr29 ()Elinize bilginize sağlık tşkler:))
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Eyvallah değerli arkadaşım sağol